Sunday , October 2 2016
Home / Dunia Artis / Erra Fazira dipeluk artis lelaki berkahwin

Erra Fazira dipeluk artis lelaki berkahwin

Rilek-rilek uols. Ini hanya photoshoot. Kami memang sukakan niche yang membuatkan uols ingin tahu. LOLOL! Erra Fazira bergambar mesra dengan artis mane ni? Uols tak perlu beritahu kami siapa artis lelaki ni, kami cukup kenal cuma kami macam not interested-lah. Tengok je watermark kami yang menutup mukanya tanda kami boikotnya sehingga dia rendah diri pada peminatnya. Lagi gambar klik

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

19 comments

  1. wow cantiknya Erra memang klass gitu

  2. xde cantik mane pn

  3. peminat erra no 1….

  4. apasal korang tak suka dengan artis jantan nih..? siapa ek, zizan nin eh?

  5. wow…era body mantap lagi…. ni kalau mampat power beb…

  6. Dah kembali ramping plak si Erra ni.

  7. wow…erra fazira,,,,hahaha…biasa ja…xdak ler cun sgt pun…

  8. Zizan nin ada kureng ajor ngan peminat ke? bila ahh…

  9. Aku rasa penulis ni minat kat zizan tapi zizan tak layan kot.. Tu hangin agaknya tu.. Hahahhaah

  10. Cantek kombinasi warna… purple & grey.. favorite gitu..
    Gambar gitu2 biasa lahh tuh…

  11. kenapa pulak watermark muke org tu? payahh nak nengokkknye. lenkali watermark tmpt lain ek?

  12. x d angin x d ribut nak sakit hati kat zizan..mental betol

counter statistics