Saturday , October 1 2016
Home / Lain-Lain / Evolusi logo Mercedes Benz (9 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

10 comments

  1. Mercedes… bukan saja orang, mayat pon suka kereta nih.

  2. Design yang last sekali tu, dah malas sangat design dah tu

  3. 2009 paling cantik..

    tk minat pun mercedes ni, walaupun mahal tapi cam sesuai utk org tua je.

    kalau audi minat la hehehe

  4. suke 2008..

    ade blink2 loo..

  5. Saya pun ada mercedes ni….. Tak mahal sangat pun

  6. gaya,keunggulan,mutu.. 🙂

  7. memilikinya satu kepuasan….. nak nampak muda guna AMG version…

  8. kereta org2 tua..

    • tulah tu, jarang nampak org muda2 guna keta ni. banyak2 pun mesti BMW.. more sport & elegance. price pun xde beza byk mana pun

counter statistics