Monday , June 1 2020

Evolusi logo Mercedes Benz (9 gambar)

Kita mulakan dengan logo pertamanya pada tahun 1902. Gambar seterusnya after le lompat.

1909

1916

1926

2008

2009

Sumber dipetik: Logo Design Love

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda …

10 comments

  1. Mercedes… bukan saja orang, mayat pon suka kereta nih.

  2. Design yang last sekali tu, dah malas sangat design dah tu

  3. 2009 paling cantik..

    tk minat pun mercedes ni, walaupun mahal tapi cam sesuai utk org tua je.

    kalau audi minat la hehehe

  4. suke 2008..

    ade blink2 loo..

  5. Saya pun ada mercedes ni….. Tak mahal sangat pun

  6. gaya,keunggulan,mutu.. 🙂

  7. memilikinya satu kepuasan….. nak nampak muda guna AMG version…

  8. kereta org2 tua..

    • tulah tu, jarang nampak org muda2 guna keta ni. banyak2 pun mesti BMW.. more sport & elegance. price pun xde beza byk mana pun

counter statistics