Thursday , December 8 2016
Home / Lain-Lain / Eww.. Perempuan sila hati-hati

Eww.. Perempuan sila hati-hati

tn

Dalam gambar ni ada perkara yang mengejutkan. Ia bakal menggelikan perempuan untuk memakainya selepas ini. Hahaha! Lagi gambar menggelikan menyusul..

Klik pada gambar untuk melihat gambar yang lebih besar.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

16 comments

  1. hahaha,.,.sape soh bli yg murah2 n xde brand punye?

  2. what the f….

  3. seram.. aku dah trima email psl ni… cian bdk tu smpi kena operate buang 'bendasing' lam uterus dia… tatau aaa kot2 ni kes yg sama ke tak tp yg diorg pesan, jgn le beli yg expired atau stock lama. Nk beli tu amik aaa time sket chk manufacture date dia…. tips utk keselamatan bersama….

  4. so nasihat disini ialah x semestinya benda murah tu baik utk kita. klu yg melibatkan benda sulit yg perlu dijaga tu seeloknya invest lebih skit. yg penting selesa dan safety. k selamat beramal..

  5. hahaha kesian kt ko ceh semua org xsuka ko kan tu la mulut jahat sgt….kesiannnnnn

    • apeplak aku..ko jeles la tu..mcm la ko baik sgt..tah ko lg teruk..aje je utarakan pendapat aku je..xde kene mengene dgn ko ok..so diam sudah..hahaha

  6. saya tak faham, sila terangkan kepada saya apa yg cuba disampaikan pada entry ini sbb saya lelaki.. hohoho

  7. geli ding dong arr…

  8. pakai la kotex

  9. dats rite.. guna la kotex ekeke

  10. apa menda tu.. aku pon tak jelas apa dia walau pon aku pompuan..

counter statistics