Monday , December 5 2016
Home / Isu Semasa / Facelift terbaru Perodua Myvi untuk tahun 2011?

Facelift terbaru Perodua Myvi untuk tahun 2011?

Gambar diambil oleh seorang blogger pada bulan lepas di sekitar lebuhraya Mahameru. Adakah ini facelift terbaru Perodua Myvi yang bakal dikeluarkan tahun 2011? Dengar kata lagi, kenderaan ini bakal dimuatkan enjin 1.5 liter DVVT! Wow!

Lagi gambar facelift terbaru Perodua Myvi after the jump.

Kredit gambar Blogtue

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

25 comments

  1. this is not bad

    smart bumper

  2. ape kes lambang kristian..ceh

  3. lambang kristian????
    hahaha itu tape aje la.

  4. alamak aii… baru jek angkat MyVI. Rugi nie.. Tunggu 2011 patutnya..

  5. eeeeeee…nk ke beli kereta tanda salib cam 2….cam kubur bergerak jer…..heweeehhehehheheheh

  6. dinasihat kan remove pasal kete ni..sebelum kene saman…

  7. mnurut desas desus name kete nih myza kot..gabgn myvi dgn alza gaknye
    kiki
    btw,nice mcm honda jazz

    • huruf t yang biasa kita tulis lagi la mcm salib..x de pon org nk pertikaikan..hurm..btw..every1 have their own opinion..

  8. kete ni cm hudus..budus…!

  9. alah..bnde kebetulan/tak sengaje mcm 2 pn nk bising2 ke?? adoi!!!

  10. law nk kate lambang tu tanda salip, simbol tambah tu mesti la haram…tp kite selalu gunekan…yg penting ape dlm pkran kite ni positif…

  11. itu tape je..nti time nk beli, tanggalkan la tape tu…

  12. KeretaHambaKitaBukan

    alang2 1.5 tu, wat la sedan… mesti ramai yg mnt…

    perodua byk wat k.car ke, try la sedan skali…

    bonet kecik sgt la nk taruk brg…

  13. same mcm duli juge,cube buat perubahan cikit

  14. agak2 lamodel myvi 2011 cmnie…cm xdr feel jew nk beli…engt lawa la sgt

  15. mmg la kena fikir positif tp pikir la sndiri sebesar2 body tu tkkn kt lampu tu gak nk pasang tape..muda mudi skrg dah tk jaga semua tu.. positif ape cm tu…tu namanya trima bulat2

  16. asl bontot dia buruk? debab laaaaa…

counter statistics