Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Faezah Elai dan anak pertamanya, Dealova Heyrinna (5 Gambar)

Faezah Elai dan anak pertamanya, Dealova Heyrinna (5 Gambar)

Pada 7 Februari lepas, Faezah Elai telah selamat melahirkan anak pertamanye di Prince Court Medical Centre. Anak perempuan-nye itu diberi nama Dealova Heeyrina. Aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu. Lalala. Gambar penuh anak-nye selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Gambar Terkini Awie bersama-sama isteri dan anak-anak (6 Gambar)

Baru-baru ini Awie telah berkongsi gambar kehidupannya selepas diijabkabulkan pada 7 oktober lalu dengan pilihan ...

23 comments

  1. Dealova Heyyrina???? apekebenda name pelik2 mcm name anjing dah..bagi name elok2 sikitla sial pukimak…

    Faezah Elai dan anak anjing pertamanya, Dealova Heyyrina auf auf auf!

  2. omg…….cutenya

  3. Comel. Tak kiralah nama yang pelik macam mana pun orang nak kata, semoga menjadi anak yang solehah.

  4. tak caye ke aku ckp name mcm name sejenis anjing korang taley trime? betul kata jim…CUBA TRY SEARCH GOOGLE HYENA…tambah2 skit jadi heyyrina..

    • mmg la bunyi dh dkt2 nk same, tp x sama la bodo.

      • jgn poyo sgtla superman..anak kau mesti nama clark kent kan..kahkahkah pelik2 orang malaysia ni..nak kate orang bodo..cermin diri dulu la..tukar profile picture dulu kalau nak kutuk orang lain kali..ini dahla poyo name muslimahrodhiah tapi poyo superman POODAH!

  5. Peduli la anak dia nama apa, yang nama kau apedah? tu lagilah pelik, macam soalan je.

  6. malu anaknya bila dah besar nanti…namanya dealova….pelik…

  7. mak aihh nama tak nak kalah..huhu..tapi dah mmg trend skrg kan nama semua macam tajuk lagu. hiks!

  8. cumil! ahkak like!

  9. cumil lha baby tue..kowunc nhe tak baek ckp cmtue tau..owunc nme yg baek pun blum tentu jdik baek..nme bgus pangai bruk wtpe…bby dealova jdik bby yg solehah ea…;)

    • Sakit plak mata nk baca bahasa melayu aka rosak ni
      eja Btul2 x bleh ke'kowunk'
      Fyi nama kena elok sda makna elok2, sbb kt dunia ni db jadik doa kalau kt akhirat kelak Tuhan nk pgl plak

counter statistics