Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Faezah Elai nampak spender, atas motor bersama Jehan Miskin

Faezah Elai nampak spender, atas motor bersama Jehan Miskin

Kannnnnnnnnnn! Majoriti yang masuk entri ni mesti yang pervert macam kami. Pantang sebut nama artis perempuan nampak toot, laju jek masuk. Apa? Media Malaya dah takde topik nak bual, post bende bukan-bukan kata sesetengah komentar kipas susah mampus kami. Ada mak kesah nyah?? Gambo full after le lompat.

Gambar ini adalah photoshoot Tolong! Awek Aku Pontianak

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

13 comments

  1. ishhhh3…
    xsempat nak cover la tu…

  2. MM ni cam tau2 jer. 🙂 pandai pulak zoom tempat tu.dah tau nak naik motor pakai lah suar jeans ke, legging ke, 3/4 ke..tak kisah lah,sebab dia tak kisah pun 🙂

  3. hahaha..

    hebat betul mata korang ni!

    tapi betul ke saspender tu?

    ish..

  4. rasanya dia pakai short tu…

  5. huhu.. fokus benar korang,,dah mcm paparazi pulakk..

  6. xde maruah!! bodos

  7. kalau x perhatikn betul2 x perasan pon..

  8. produksi cari pulisiti supya filem laku la tuuu..

  9. Ale…memang dunia glamour, apa nak kisah…tak usah fikirkan lah…sendiri mau ingat ma…

counter statistics