Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Faezah Elai sangat ramping selepas lahir anak pertama (2 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

13 comments

  1. skrg ni berebut2 artis wanita show off tunjuk diri tu ramping, motif???

  2. wah..tergugat la fasha sandha…slim world patut ambik faezah elai je jadi duta..baru senang tipu org produk dia boleh bantu kuruskan badan

  3. Isu borang automatik calon2 ahli neraka. Api neraka tu sejuk agaknye bg die

  4. Lantak dia lah klu neraka syurga dosa pahala buka kita yg tentukan so tak suka tak yah komen nanti sendiri dpt dosa free dah tempah tiket masuk neraka xD

  5. Manusia akhir zaman…. Allahurobbi..

  6. Dia edit.. Sbb tu nmpk ramping tramat sngt.

  7. toksah komen syurga neraka kalau masuk bilik air melancap! :S

  8. ramping tahap K-pop dah ni!!!

  9. nmpk sngt d edit..hihi

  10. Gmbo semcm..edit..puiii

counter statistics