Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Faezah Elai ugut bekas isteri Heykal Hanafiah papar gambar barang bomoh & hisap rokok

Faezah Elai ugut bekas isteri Heykal Hanafiah papar gambar barang bomoh & hisap rokok

Berkenaan satu twitter yang dikeluarkan oleh Faezah Elai, dia telah mengugut bekas isteri suaminya, Hekyal Hanafiah untuk memaparkan kepada semua gambar barang-barang pemujaaan dan menghisap rokok sambil menyusukan anak. Ia adalah tindak balas spontan selepas bekas isteri Heykal mengemaskini status Facebooknya seperti di bawah.

Melampau tindakan Faezah ini? Anda tentukan. Sebagai nota, Faezah Elai pernah digosipkan gugurkan kandungan, gosip perampas suami orang, menafikan kenyataan Azad Jazmin, merahsiakan pasangan & merahsiekan tarikh perkahwinan. Kenape orang baik banyak gosip? Baik ke?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

24 comments

  1. tak habis2 si faezah elai ni,tak cukup ke amek laki org?pada bekas isteri heykal,lupakan aje lelaki mcm tu,bkn nye handsome pun!!

    • mmg dh lupa pon.. tp bini baru die tu yg x leh nk move on. asyik nk serang jaja je. mcm tau semua cite. tak malu ke dgn laki tu.. tunjuk sgt pangai x elok dkt laki hg tu asyik dok kata kt owg ja.

  2. Tak perlu nk dedah aib org sane sini, dri sndri kdg2 lbh jijik dr org len. dok xpuas ati ag nape ? lantakla dia. suke ati r dy nk merokok ke hape ke. yg ko dok meroyan xtentu hala nape ? ko ngate org sme mcm ko tnjukkn yg dri ko tu ag bodo dr dia. arap muka je. perangai cam setan.

  3. apa la faezah dgn fmly laki die ni tak habis2 lagi. dh kawin dgn lelaki yg ko nak sgt, sudah la. jgn kacau org lagi. since sekarang faezah dh jadi fmly heykal, die patut tau barang tu bukan jaja punya tp dibuat utk pisahkan heykal dgn jaja oleh mak heykal. jgn mengarut berlakon tipu org ramai dgn blagak mcm ko tau semua. just leave jaja alone. lantak die la nk buat apa janji ko x sibuk nk serang die je. move on la wei.

  4. dah amik laki orang lagi mau melalak…x malu punyer pompuan…..

  5. yg ko x isap rokok tu baik la konon? baik ke? sendiri mau ingat la… x payah nk serang2 org thru twitter… klu ko betul sgt, fine… tp sudah² la kacau hidup org… ko balik discuss dkt umah la fmly ko tu.. x payah post2 dkt twitter..

  6. malas aku nak campur ursan mereka nih…

  7. erm..mcam2..itu sja aku mmpu bkata. ahakzs!

  8. KEBANYAKKAN POMPUAN SKER RAMPAS LAKI ORG NIH TAK SEDAR DIRI…DOWH!!!!!…AHAKSSS!!!….BAHAGIA DIATAS PENDERITAAN ORG LAIN. MELALAIKAN TANGGUNG JAWAB SEORANG BAPAK TERHADAP ANAK2….PIKIR NK SEDAP JEEE….MERANA ORG LAIN TAK PIKIR….NGOKKSSSS!!!!!

  9. AKU NI TAK KENAL SI ANAK ELAI DAN LAKI DIA SI GUMUK TU.,
    TAPI BILA TENGOK DORANG DAN AURANYA
    MCM NAK LUDAH AJE MUKA DORANG!
    ORANG YG KUAT MAIN BOMOH NI BLEH
    DI LIHAT DARI AIR MUKA NYA.
    ANAK MUMMY JARUM…. :-))

  10. SEBURUK2 POMPUAN YG MEROKOK TU..
    TAK SEHINA POMPUAN MACAM KO YG TAK PEROKOK
    TAPI BETINA PEROSAK UMAHTANGGA ORANG.
    GI SULUH MUKA DAN GIGI KO PAT CERMIN
    DULU YA FAEZAH ELAI BINI HANAFIAH GUMUK..
    PERIOD! 🙂

  11. haha..komen2 dia atas dari ex hanapiah ke?huhuhu..lawakz r

    • KETAWA SAKAN NAMPAK…?
      KALO KITA KOMEN MU KATA,
      KITA NI EX HANAPIAH…
      MU NI LAK HANAPIAH GUMUKS KAH?
      🙂

  12. teknologi…hal dalam kain pun orang tau…

  13. Alahai…si ex-wife xde cakap apa pun yg sensor. xde pun mention nama die. susun atur bahasanya pun elok..tak daq la plak ayat2 memaki hamun. Alih-alih, pompuan yg sekor lagi tu plak terasa..wakakakakaka

    • ye laa.. ex wife dia punye statement mmg cool je.. apsal tetiba si faezah elai ni mcm giler meroyan pulak.. huh! dulu aku minat kat lakonan dia.. sekarg nii.. kirim salam la mangkuk ayun anak mami oiiii..

  14. setuju ngan nora eleena. Klu exwife dia merokok…itu hak dia….tapi si Faezah ni peruntuh rumahtangga org…hanya Allah yg tahu apa balasannya….bawak2 bertaubat lah…

  15. Isk2, tu dia aihhh sungguh bodoh dan sanggup mati berperang pasai jantan. kalau sanggup mati berperang/berjihad ke jalan Allah alangkah cerdiknya, baguihnya dan dapat pahala yang melimpah ruah lagi. Fikirlah, banyak sangat dosa yang kita buat yang tak tercuci. Teringat lagu Ungu "Andai Kutahu" : "Aku takut akan semua dosa-dosaku"…

  16. hahahahaha… sedap dgn hotdog lelaki jewww, my cousin pown ader jgk ambik laki orang. Alasan die sy tk rampas tp laki tu yg nk sangat.Alllooo ppuan kalo dah meroyan cam nie lerrr salah diri sendiri tp tknk mengaku. Aku tau lerrr laki ko tu gaji besaq, bab tu lah ko tknk lepas takpe klu laki ko tiap2 mlm nak ko pny n***k sb duit die jeee ko tahan ati smpi skarang. Lelaki nih sedap nak main jeee, ye lah badan die ni pon tak mcm gajah. Klu gajah kawen ngan gajah abis leeee katil patah seploh. . hahahahahaha

  17. sayangi bahasa kita

    dah jodoh…. kita xboleh mempertikaikan takdir yang tuhan telah tentukan….pada ex wife heykal sbar jer dengan ujian ni, pada faezah elai yang cantik manis jagala bahasa anda…. muka dah cantik rugi kalau bahasa xder…. kita kan orang melayu penuh dgn budi bahasa…. sebagai isteri kena jaga air muka suami… apa2 pun yang kurik itu kendi yng merah itu saga yang baik itu budi yang indah itu bahasa…:)

  18. sabar lah ex wife heykal. Ada hikmah disebalik apa yg berlaku, didiklah anak2 elok. biarkan saja mereka. bukan mereka yg beri kebahagiaan pd awak, tapi Allah swt…

  19. org yg mrokok xsmstinya jahat..dia xkacau org pn..

  20. hi…hi….hi….tergelak aku

counter statistics