Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Fahrin & Scha, Sehati Berdansa Musim ketiga

Fahrin & Scha, Sehati Berdansa Musim ketiga

fahrin-scha

Penulis difahamkan pada musim ketiga rancangan Sehati Berdansa ini, Fahrin Ahmad akan berganding dengan Scha Alyahya untuk bersama-sama menjayakan rancangan ini. Nampaknya Astro memandang Fahrin lebih penting dari juruhebah radio popular,  Linda Onn itu sendiri. Tak apalah, lagipun Linda Onn sekarang pun sudah kaya-raya dan tak kisah jika dia tidak lagi dianggap penting. Hope Scha tidak gedik sangat macam Linda Onn masa mengendalikan rancangan ini nanti.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

17 comments

  1. wah!!! best nih. Pasni leh aaa layan sehati berdansa laks..
    semoge diorg ade jodoh smpi ke jinjang pelamin ke ank cucu ke akhir hayat…aminn

  2. bertambah sakit la hati c Linda Onn tu….

  3. haha…. sehati berdansa…tahun nie dah tau pemenang… que haidar dan linda jasmine..

  4. x suke x suke..hahaha

  5. aku menyampah gan fahrin tu beriye je lebih,mcm bagus perasan handsome la..badan pun mcm pasu bunga besar atas..eeeeeeeee

  6. Lor
    mcm memang dah bole agak.
    Tahniah lah depa berdua
    memang Berbaloi……

  7. handsome sangat ka c pahrin ni?? besa² jak sa tengok..

  8. ok la tu tukar pengacara jgn dok muka tu jugak bosan

  9. pe mslah ko ni fahrin..dulu linda pastu scha lpas ni saper lak risau aku jer yg kena lu pikir ler sndri

  10. xpyah pk2 dah…dorang dh putus pon..hehe

  11. bayu….nak citer pasal bayu..:P

counter statistics