Monday , December 5 2016
Home / Isu Semasa / Fanpage Hot FM telah di hack di Facebook

Fanpage Hot FM telah di hack di Facebook

Fanpage Hot FM di Facebook telah di hack oleh penggodam yang menggelar dirinya sebagai Jack Sparrow. Difahamkan juga penggodam tersebut merupakan salah seorang krew dari RileksCrew, iaitu kumpulan penggodam popular di Malaysia.

Kejadian hacking tersebut berlaku sekitar jam 1.30 pagi hingga 2.30 pagi, 10 Mei 2011 ketika ramai sedang nyenyak tidur. Sehingga kini, fanpage Hot FM di Facebook masih belum pulih dan dikuasai oleh kumpulan penggodam tersebut.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

9 comments

  1. terbaik doh….wakakaka

  2. hacker yang baik

    siap ingtkn supaya g solat subuh lg

    haha

    Entry Terkini: Video Kekejaman Terhadap Binatang Yang WAJIB Ditonton! – Farm To Fridge

    • btl..bgs la jgk dia ni..tapi mmg rasa pelik je mula2, sbb byk btl dia post dalam satu masa..tp sy tgk tak de pun dia mengutuk or ape..

  3. Hahaaha..pdn mukes.. Poyos

  4. hmm…makin banyak fanpage yang kena hack…

    jadi penting kita selalu tukar password dan selalu logout

    profile apabila x diguna…

  5. Walaupun dah kena hack, orang ramai yg 'like' page tu sejak dulu lagi masih komen n like setiap status yg hackers tu tulis. Means, hack tak hack, sama je.

  6. hacker ni baik belaka, sekali dia dapat

    banyak benda dia mention

    tu yang terbaik.KEKEKE

counter statistics