Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Fara Fauzana dan Wahid digugurkan dari Melodi?

Fara Fauzana dan Wahid digugurkan dari Melodi?

Huii!! Baru sat Mak Bedah bace sotkabor. Betul ke Fara Fauzana dengan  Wahid di gugurkan dari Melodi? Katenye peminat dah muak dengan muke yang same, lawak yang same manjang? Sabo je lah. Sebenarnye bukanlah digugurkan dari Melodi dek non. Ataupun bukan sebab Fara berlagak diva. Atau lawak si Wahid yang dah basi tu. Bukan bukan bukan! Tapi mungkinkah??? Hahahaha. Bak kate Yuna – Yang sebenarnye TV3, mahukan angin pembaharuan. Wahid dan Fara dah pun 5 tahun mengendalikan Melodi, and now TV3 nakkan orang baru pulak kendalikannye.  Nak wajah baru dengan angin lebih segar katenye.

Mungkinkah Zizan dan Dira yang bakal berganding? Yelah, Mak Bedah asek nampak diorang jek kan. Takpelah. Same2 kite kepoh nantikan yek. Hahaha

Tags

About Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

15 comments

  1. mmg bosan dgn fafau tu!!

  2. elok la pn tuko..dua2 gedik jer..x lawak ape2 pn..bosan..dira lg la aku x suke..kontrol gler..bajet cun..zizan xpe..wakkakaa

  3. SS sokong kalau zizan yang ganti .haha lawak gile

  4. lawak stupid …buat lawak sdiri..gelak sdiri…tolong tv3 jgn kklkan dua zzzzzzzzzzzzzzzzzz ni.

  5. paling x sanggup wahid asyik buat lawak budak terencat….memang aku x tgk melodi krn dia ni la..kalau dia dgugurkan …aku kan jadi fan melodi no 1 semula…kalau kuar lagi muka wahid kat melodi..aku tutup tv..

  6. ok gak…biar ader pembaharuan sikit untuk melodi…..

  7. aahaa..cantek sgtla tu zian n dira…aku sokong…dira boleh tahan …slumber jugak…zizan lg la best….

  8. kiranya untuk pembaharuan takpe lah… tapi fafau mmg terbaik. kalau dira sebagai ganti rasanya mmg x sesuai langsung. dira tak ada package, muka tak lawa & cakap pun main byk karat….

  9. hahahaha…….biar JOHAN ganti jer!! Dh jelak nengok diorg berdua.

  10. mmg btl..
    dorg ptt ditukarkan..
    sy pon xtgk melodi sbb dorg la..
    law zizan ngan johan msti lg lawak kan..
    dira??? xsesuaaaaaaiiiiiiiiiiii

  11. nth pepe … fara n wahid mmg bgs ..fara selamba je … wahid 2 stiap kli gosip die ckp dia akn serta kn dgn pgajaran skli ..die bg nasihat ..pgacara xbgs korg ckp??klau korg jd pgacara , xde sowg pn nk tgk …2 rezeki die ..xpyh r nk ckp sbb wahid korg xtgk melodi ….klau wahid xbgs die xkn trcalon top5 bntang popular dlu …ckp 2 jgn maen sdp je …fara,wahid,dira n zizan mmg bgs ..yg ckp dira xde package n xcntik 2 ,cermin r dri … nk kutuk ciptaan allah …

counter statistics