Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Farah Asyikin terlibat kemalangan (3 gambar)

Farah Asyikin terlibat kemalangan (3 gambar)

Farah Asyikin telah terlibat dengan kemalangan pada sekitar 8.00 pagi semalam (28 Ogos 2012) di hadapan pejabat Suruhanjaya Sekuriti, Bukit Kiara.

Difahamkan kereta Mitsubishi yang dipandu-nye adalah milik kepada sepupunya dan telah melanggar kereta Suzuki Swift milik orang awam. Walaubagaimanapun, kedua-duanya tidak mengalami kecederaan yang serius. Gambar kerugian selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

6 comments

  1. ni mesti drive xde lesen…. semua org tawu drive keta, tp xtau nk control kereta atau x tau undang2…. eeee… nauzubillahminzalik…

  2. jgn fikir negatif je, mungkin sbb dia x biasa bawak kete cousin dia, when u x familiar mmg susah nak kontrol….

  3. Tgh sms kot dlm kereta

  4. biasa kalo org bwk kete jenis2 hilux nie suka sgt melutu org lain…mcm suami aku pun sm…sambil2 sms lar…sambil tipon lar…bila ditegur kita yg dimarh balik bila dah excident mengamuk lak kt mcm2…kdg2 perangai pemandu sendiri yg mengada2….

  5. tgh korek2

counter statistics