Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Farahdhiya bersama kekasih, Datuk S di majlis kahwin Fasha (2 gambar)

Farahdhiya bersama kekasih, Datuk S di majlis kahwin Fasha (2 gambar)

Zubir melaporkan di Bintang Popular, Berita Harian bahawa ini merupakan gambar Farahdhiya bersama kekasihnya ketika hadir di majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai. Di fahamkan, kekasihnya ini berkacukan Melayu-Arab bernama Datuk S yang pernah dilaporkan Zubir terserempak di sebuah pusat membeli-belah di Jakarta bersama Farahdhiya sambil berpegangan tangan.

Menariknye, gosip ini tidak tamat di situ, Zubir telah menerima panggilan telefon daripada seorang vip diberi nama Datin Q bahawa Datuk S ini merupakan suami orang dan isterinya ialah Datin S. Adoi Zubir, banyaknye huruf. Menurut Datin Q, Datuk S ini masih pasangan suami isteri dan mereka hidup aman damai tanpa persengketaan. Datin Q agak terperanjat kerana Farahdhiya berani tampil di majlis keramaian bersama Datuk S sedangkan hubungan Datuk S bersama isterinya masih hubungan yang sah.

Sebagai nota, Datuk S ini merupakan usahawan yang berjaya, dia memiliki dua buah resort, satu di Terengganu dan lagi satu di Cyberjaya.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Gambar Terkini Awie bersama-sama isteri dan anak-anak (6 Gambar)

Baru-baru ini Awie telah berkongsi gambar kehidupannya selepas diijabkabulkan pada 7 oktober lalu dengan pilihan ...

22 comments

  1. lantak hangpa la, masing 2 dah besa. pandai2 la handle

  2. datuk pun gatai hihihi

  3. fuluss masyukkkk

  4. mcm ni lah haku boleh cakap…kalau nama artis mmg nak bedal lelaki kaya.xkire la laki org ke,duda le,tuang ke janji masyuk…..korang pnh tgk ke artis kawen gan kakitgn awam???kalau ade pon blh bilang gan jari jer..sbb aku ade kwn jgk yg jadi artis..baru nak jinak2 gan vip..haku taye nape pilih laki org walaupon kaya??slamber je minah tu jawab..senang..duit dye duit aku jgk…haaaaa……kaya ni sng kome…..heheheh.sekadar renungan je.wassalam

  5. mcm ni lah haku boleh cakap…kalau nama artis mmg nak bedal lelaki kaya.xkire la laki org ke,duda le,tuang ke janji masyuk…..korang pnh tgk ke artis kawen gan kakitgn awam???kalau ade pon blh bilang gan jari jer..sbb aku ade kwn jgk yg jadi artis..baru nak jinak2 gan vip..haku taye nape pilih laki org walaupon kaya??slamber je minah tu jawab..senang..duit dye duit aku jgk…haaaaa……kaya ni sng kome…..heheheh.sekadar renungan je.wassalam

  6. artis2 ni kbykn suka jd perampas laki org…asalkn nk cpt idop senang…aritu ckp bkn kawan ngn laki org….lama2 KANTOI jgk !! puihh!

  7. dlm twitter & galaksi @ melodi interview xmain lagi menidakkan kebenaran.. Beginilah jadinya high-maintenance betina sambar saja asal poket penuh (walaupon x kebenaran 12 wife)… Adalah berdosa besar jika saudari berusaha meruntuhkan rumahtangga orang lain. Ini kerana berkahwin/bernikah itu dianggap seperti mendirikan sebuah masjid. Apakah saudari sanggup meruntuhkan masjid demi untuk memenuhi selera @ nafsu? Mudah-Mudahan Allah menyediakan jalan sewajarnya untuk saudari mendapat jodoh yang sesuai.

    • Biar la dia nk kwan dgn sape pon,lgpon laki blh kahwin 4 ape,mst ade sbb knp Datuk ni cari perempuan lain,wahai Datin ko yg xpandai jg laki pas tu laki cr lain ckp lah perkhwinan ok la,aman damai la padahal ko yg xpandai jg laki.kpd perempuan2 di luar jgn takut klu berkwn dgn laki org,kawan je,tp mst pandai mmilih,klu setakat mengabiskn beras je xpayh..

      • fiza ni pun mesti kaki rampas laki org kan… jgn mudah2 nak cakap bini tak pandai jaga laki yer…laki tu yg tak sedar diuntung..pantang kena goda terus lupa bini,jaga mcm mana pun klau dh laki tu tak sedar diri tak guna jugak yer,,
        klau yer pun nak kawin lain cari la pmpuan elok skit bkn pmpuan jalang. cari la bini kedua yg boleh hormat pada bini pertama, bkn cari betina sundal bolong.

  8. blackberry kuning

    iman kena kuat.. ni solat pon ntah kemana… mmg la tak aman hidup rumah tangga.. cuba suami ister sama-sama pegi masjid jemaah kan lebih bertambah2 cinta antara satu sama lain.. hmm… ape pun cepat2 bernikah.. xde la buat maksiat dan dosa.. aminnnn

  9. beautifulnara vs mediamalaya

    fiza ni mst kawen dgn laki org..sbb tu die ckp cmtu..cian..puii…

  10. da mcm mr bean pun ada..

  11. jarang pakai? komen mcm tadak otak. bini bukan barang main pakai2…. esok hang ada anak aku nak tgk hang bagi pakai ke dak…bangang!

  12. artis pompuan malaysia standard la semua perampas……….tapi fradiya ni bukan pemes pon,besa tgok live muka cam bapok

  13. sebelum bercakap, biarlah berlandaskan agama dan akal. dalam islam, tiada isu jarang pakai atau tak. kena adil. saya taknak sentuh issue dia nk kahwin satu lagi, dia ada hak. tapi saya ada issue SIAP GENTLEMAN WILLING TO PROVE HIS LOVE FOR HER IN PUBLIC. selagi bukan suami isteri, tiada Al-Quran mengistiharkan seseorang itu 'GENTLEMAN'. saya tak suka gosip sepertimana yang lain tapi jgn juga memberi komen yang tak berlandaskan perkara yang betul.

    • Ko pasti gak ke mereka bukan suami isteri??? Tak pasti gak kan…so diam2. Dia kawen ke tak bukan hal ehwal orang lain pun..janji tak sorok2! Tu yg gentleman..pompuan gak je yg kecoh2. Best woman win k???

  14. Ramainye statement LOSER kat sini…mesti golongan janda2 atau isteri2 tua kan?? Dah adat, selagi dipanggil manusia, kalau leh dapat dua atau tiga, kenapa nak pilih satu je..lelaki atau pmpuan sama jek semuenye. Kalau pmpuan pun dibenarkan bersuami empat, mesti ramai pun yg nak..tapi sebab tak dibenarkan agama, maka diamlah mereka. Tapi lelaki dibenarkan berbini empat, so peluang digunakan jika peluang datang tak dijemput…tapi pompuan gak lah yg bantah2 dan kecoh2!! Bukannye suami nak ceraikan pun isteri tua, tapi dah kebanyakkan disuruh pilih antara satu, so gamble lah. Klau dipilihnye isteri muda so terimalah kenyataan. Jgn bila dah cerai, raih simpati kena tinggal suami berbagai..kalau tak, terima kenyataan yg ko orang dah dimadukan. TOLONG JGN MEROYAN!

  15. Klau dh jodoh kena terima jer la…kite doakan yg terbaik..amin

  16. Datuk nie terkenal dah playboy 😛 Keluar dgn perempuan kata dia single.. tapi bininya kat rumah. Si Farahdhia nie pun playgirl.. macam pinang dibelah 2 lah nie..

counter statistics