Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Farid Kamil kongsi gambar anak kelahiran pertama

Farid Kamil kongsi gambar anak kelahiran pertama

Banyak betul spekulasi mengenai kelahiran anak sulung pasangan pelakon Farid Kamil dan Diana Danielle, dari gosip anak luar nikah sehinggalah pengumuman bersalin oleh ibu Diana tempoh hari.

Pasangan ini akhirnya berkongsi berita gembira kelahiran anak pertama mereka ini di laman Insta milik Farid Kamil. Bayi tersebut dilahirkan seberat 4.39 kilogram namun tidak dinyatakan bila ia dilahirkan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Saharul Ridzwan & Deena Emir bakal timang cahaya mata?

Pasangan selebriti, Saharul Ridzwan dan Deena Emir telah berkahwin pada bulan Oktober yang lalu. Mereka ...

17 comments

  1. Nasible anak laki..kalo ank pompuan FK xboleh walikan..xpepasal kantoi anak lua nikah kn…

  2. kalau kawin 3 nov, spatutnya due bln 8..tak cukup bln…dasyat..blh 4 kilo tu

    • bang or kakak?
      meh nk cakap. kalau nak kire brape bulan org tu dah pregnant, bukan start kire dari tarikh die buat tut yer. meh nak cite sikit..

      contoh : aku kawin 1 Jan 2013, tapi, last period aku adalah 1 december 20120. sebulan lepas aku kawin, aku x period2, so aku jumpe Dr, Dr cakap aku pregnant. jadi, kandungan aku bukan sebulan, tapi dah DUA bulan okay. sbb kite kire start dari tarikh last period. bukan buat tutttttt.

  3. Yeke?ish betul ke ni..kalau x betul tanggung la dosa

  4. bila budak ni dah besar tolong jangan cakap yg bukan2. kesian budak ni tak berdosa. kalau dia baca, sedih la dia..

  5. ni semua P.O.Y.O…

    doakan je la diaorg tu bahagia..dosa , pahala semua masing2 punye bahagian

  6. yang korang duk sibok2 nk mngira apsal… yang pting dorang dah halal… ank yang dlm perot ibu bwah 3 bulan boleh di bin kan nama si suami… makna nya budak nie bukan ank luar nikah… suka sgt nk komen negatif…. yang lepas tu sudah lah korang mcm tuhan pulak nk letak hukum pdai2 kata tu ank haram…. yg pting dorng dah sah sebagai suami isteri… doa kn yang baik2 dah lah …. "typikal malay" always thing negatif

  7. yes betul…..saya baru je kahwin 8 feb 2013, bulan march last period….thn preg now….org melayu memang suke sgt fikiran kotor nd negative…. bila preg awal..ckp cepatnya…pertikaikan rezeki allah…..

  8. hanye Allah yg tahu,kite sbgai mnusia tk berhak mengadili mereka..doakn yg terbaik buat mereka dn jgn terus berburuk sangka…

  9. hanye Allah yg tahu,kite sbgai mnusia tk berhak mengadili mereka..doakn yg terbaik buat mereka dn jgn terus berburuk sangka…

  10. kesian kat baby tu….lantak ler diaorang….yang penting FK dan DD kena jaga anak ni elok2….

    • 2bln keats bru kire ank luar nikah…sblm 2bln pasangan bleh bin,bte kan si polan.alah dieorg pn manusia biase mcm kte…sume org penah bt salah.naseb dieorg nikah,kLu bt die cuci,buang bby tu lg bdose kn?

  11. sebelum tengok silap orang, lebih baik tengok diri sendiri dulu, jangan dengki dengan orang nanti hilang pahala…..wish FK, DD & beloved son happy ever after, God bless.

counter statistics