Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Fasha Sanda akhirnya mengaku Jejai kekasihnya

Fasha Sanda akhirnya mengaku Jejai kekasihnya

Selepas insiden dikatakan Tiz Zaqyah mengganggu Jejai. Nak taknak akhirnya Fasha Sanda terpaksa juga membuat kenyataan akhbar mengaku bahawa Jejai itu kekasihnya. Muak weh muak, dimulakan dengan kejutan menggunakan helikopter, kemudian gangguan dari Tiz Zaqyah, sekarang ni pula pengakuan Fasha. Buekkk! Siapa direktor ambil Fasha berlakon filem dia confirm tak laku weh.

Tapi perasaan tak cincin tu lagi besar dari cincin yang diberikan oleh Qabil Ambak dulu. Tengok pautan ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

16 comments

  1. hmm… klu dah suke sama suke…nikah le cepat2, leh kurang kontroversi, kurangkan dose org yg dok umpat2 wak spekulasi yg bkn2 etc… (aku pun tak terkecuali hik3x)

  2. Fasha sengal..

  3. eleh…. dh cuak la tu…!! dia buat statement cmtu, ade sesape kisah ke??? sengal!!! senak je perut aku ni…

  4. dia cpt2 kuwa statement sbb dh cuak la tu..!!

  5. Dapat cincin (dari Qabil Ambak), buat press conference,
    Dapat cincin (dari JEJAI) – keluar statement.

    Ni dah macam AYAM bertelur sebijik, HEBOH SATU MALAYA….
    THAT IS NO CLASSY LADY !!!!!

  6. poyo la pasha sendat ni..lantak ko laa..wkakakaka

  7. saya pernah couple dengan lee hyori, jeon ji hyun, maria ozawa dan shin min ah x bising mengheboh satu dunia pun.

  8. huhh….cincin yg dulu yg "konon" nya si sengal tu kata Qabil yg bagi? hahahaha ntah2 cincin tu dia beli sendiri.
    Ingt lagi tak masa birthday dia kat hotel mana dah (lupa). dia kata ada somebody bagi dia cincin pastu cincin tu tetiba hilang. Boleh diterima akal ke?
    Aku rasa dia ni gila cincin la…hahahaha
    Alahai sendat…..ko ni syok sendiri. Qabil pernah cakap yg dia kalau nak cari pompuan buat bini mestilah pompuan yg baik-baik. Apakah maknanya tu? Jejai pun sama. Fikirlah skit, awak tu dari family disegani dan dihormati….

  9. poyo punya pompuan ..dulu mati2 kate xdelah..skrg katr ade…berbual punya pompuan….pompuan cm nie semuanya nk sapu…menyampah aku bace cerita tentang dia

  10. pompuan desperate melayu terakhir!!la la la.

  11. Kulit dia tak le cantik mana ek..berbiji2 juga hehee..elok la tue dengan Jejai..sesuai sangat..hampeh dua2..pasni dah tak yah kluar cerita pasal dorang..da ngaku pun kan..

  12. fasha ni dh mcm gro…org lain dpt gak cincin mcm die..x la heboh sgt..ada ku kesah fasha nak mampos…kau mati pun aku x kesah..who cares???

  13. ntah la minah sorang ni..sian dah xde citer org nak tulis pasal dia terpaksa la buat camni…dia x malu ke…

  14. betul ke fasha ni penah di'kekah' dgn kerabat nun di selatan huhu…kalau betul padan muke ekeke

  15. cincin yg Qabil Ambak kasi dah pulang balik ke?? kalau tak pakai kasi I boleh hihihi

counter statistics