Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Fasha Sanda bergambar dengan siapa?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

15 comments

  1. ermph….toksey wat isu la…lantak dier

  2. cam van diesel lak mamat nih.

  3. Ala.. ni gambar lama..dengan orang Brunei.

  4. pelakon indon kan?????
    xguna pun coz fasha dah declare yg dia dan jejai bercinta….hahah….agaknya takut tiz rampas……
    btw dia makin pufpular skrg coz gosip2 nieh…heheh congrats!

  5. xkisah la dgn sape2..dh mmg perangai mcm tu..wkakaka

  6. "alah bisa tegal biase…"

  7. alah, walaupun dah declare ngan mamat tu, blom tentu dpt kawen…. restu mak pak mertua penting tu… nnt mamat tu x dpt reta bapak dia… huhhuhuhu…

  8. sekati aa ngan sape2 asal bahagia…

  9. emmm pompuan ni senang betul kene pegang kan… cantik luaran tapi pangai sgtttt buruk….hurmmmm
    tgok jela smpai bile dier ngan mamat tu, hahahahaah…

  10. http://malaysia.youthsays.com/boc/Nivea-You-Wow-Y

    lelaki yang bersamanya hot dan kacak..sexyy…

  11. dia ni memang kaki jantan..aku dh kenal lama masa sekolah lagi..

  12. http://malaysia.youthsays.com/boc/Nivea-You-Wow-Y

    hot and sexy..lelaki yag bersama dengannya ini..

  13. aku hairan napala manusia akhir zaman ini suka sgt jaga hal2 org lain…dari pada jaga hal dorang baik kita betulkan diri kita yang belum tahu semua baik juga…. bukan peminat Fasha Sanda huhuhu

  14. sayang betul…muka cantik..berlakon best tp… dgn bakat n rupa yg ada xyah le buat benda2 pelik…

  15. ini pelakon dari indonesia…

counter statistics