Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Fasha Sandha bergambar bersama Johan Ariff, pelakon Juvana ( 2 gambar)

Fasha Sandha bergambar bersama Johan Ariff, pelakon Juvana ( 2 gambar)

Lame tak dengar gosip Fasha Sandha ni ek. Fasha Sandha dan Johan Ariff, pelakon yang begitu senonim dengan watak Botak di dalam drama Juvana ini bakal berlakon bersama-sama melalui sebuah drama di TV3, Cinta Elysa. How lucky is Johan Ariff, dapat memelok pelakon popular yang bertatahkan diamond ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

7 comments

  1. bkn ke johan arif ni dh kwen ke?

  2. yekew?da kawen?fasha tu mmg suke kat laki org je ke?

  3. dah nampak macam kapel betul. hehe.

  4. aishh..pasah sendat ni,org len ko leh la nk menggatal..tp die ni aku punye.don't you dare!

  5. so sweeT ….

  6. Muhaini Muda Gienie

    uuuuuu….suke la 2!!!!!!pasah sendat……?

  7. Bila Johan kawen? Memandai je korang ni. alahai.. 🙂

counter statistics