Saturday , December 3 2016
Home / Dunia Artis / Fasha Sandha di China menemani Jejai (4 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

15 comments

  1. suke jelaa c fasah ni dpt mencapap….(cari publisiti)

  2. siakap senohong ni entah apa2 lah.. aku suka je tengok dieorag ni. bahagia. jelas terpancar kebahagian kt muka masing2.

  3. Jejai n fasha one true love… Dulu diaorg bercinta then ada problems, nora danish kacau relation diaorg… Then jejai cuba nk love nora tp cinta dia hnya pd fasha… Nk buat mcm mna dh jodoh mereka…

    • macam sayu pulak tengok gambar diorang ni..cinta lama bertaut kembali setelah pelbagai dugaan.. semoga mereka bahagia bersama selamanya..

    • jangan salahkan Nora Danish! Kami peminat tegar Nora, tau tak? :*

    • mende yg kacaunye. nora tu mangsa kau tau. kalau dah still suke kat org tu wtpe ko nak ngorat kawen n ada anak sekali ngan org kau x cinta tu? itulah namenya laki xdek prinsip. kalau xle cinta sgt jangan jadikan org lain mangsa kau.

      dorg dah bahagia tp aku mmg emo kalau org dok ckp si mangsa keadaan ni pengacau pulak kan.

  4. ala nora bkn nye elok sgt pangei pn..ade kisah ko peminat gke nora? hahaha.. apsal la pasha pki bj cm bj tdo..x seswai lgsg..cm xde bj len..wkakaak

  5. ini la yg kita dapat bila undi umno… sedar2 la cepat ..melayu umno saja yg kaya malayu biasa merempat!

  6. kenaper perlu dibangkitkan isu politik dlm hal nie…?????
    Pelik bebenor la…?????
    Nmpak sgat…!!!!!!!!

  7. Bodoh bebenau dr madir ni..hahaha
    Jejai muke cam cipan..Psl duit je tu..
    I LOVE Nora Danish..

  8. LOVE NORA DANISH TOO…

  9. Biarlah dia dgn kehidupan dia… Janji dia bahagia & x menyusahkn siapa2… Yg lepas tuh sudah la… Benda dah jadi… Diaorg pun dah ada kehidupan sendiri… Kita2 ni jum majukan diri drpd asyik komplain pasal hidup org lain je…

counter statistics