Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Fasha Sandha masa kecil (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

21 comments

  1. Lain giler muka dlm gambar no.2 tu dgn sekarang. Some people memang berubah rupa bila membesar kan.

  2. gmbr 3 org tu mana satu dia? yg tgh2 ke?? hahahah

  3. she look like pakistani ..

  4. MESTI MASA ZAMAN REMAJA DIA MACAM BBOOOHH…..CKIT NGOK PAKAIAN DA KENELAH.

  5. memang la lain tu kan mk kanak2 skrg nie dia dh muka matang…mcm muka mak org skrg nie…

  6. pic yang pegang kucing tu…hehehe..

  7. cute nyer kucing….

  8. YANG 3 OWG TUE YANG MANA A?

  9. haha cute smcm jk pic dia pkai skirt merh tuu.. ahaha..

  10. dalam yg 3 org tu mesti lah yang paling kiri tu dia… huhuhu

  11. Dia anak angkat ke? Atau dari kecik dia dah guna "Fair & Lovely"??? Nape dia je yg cantik banding dgn yg lain2??? Mesti adik2 makan hati sakan kat kakak..hahahaha…

  12. PIC NO 2 MCM GMB ORG GILE LAK AKU TGK.HAHAHAHA

  13. suke tngo fasha… <3

  14. org gilak pun ada……org sakai pun ada

  15. tengok je udah ler,jgn nak mengata kang aku pukul sekor2 kang!!

  16. Biasalah budak2 kut, gambar masa korang kecil2 dulu taknak post? ape la korang ni. Jadi org, ada je tak puas hati.. chill sudah 😉

  17. Dari kecik dan suke make up kn..kn…kn……………………… 😛

counter statistics