Saturday , November 1 2014
Home / Dunia Artis / Fasha Sandha vs. Iqram Dinzly part deux

Fasha Sandha vs. Iqram Dinzly part deux

Well.. part one mereka bergaduh dalam twitter. And guess what, part deux mereka boleh bergambar bersama. This is professional! Walaubagaimanapun, muka Iqram Dinzly agak ketat di situ. Gambar penuh after le jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

21 comments

  1. WAT PELAH NK GADUH2 …KAN BRLAKON SM2..BERMAFF2AN SAJELAH LEBIH BAIK..

  2. ni la baru dikatakn profesional!

    korg bgaduh bagai nak rak pn itu hal korg. jnji org x nmpk

  3. hahah…tp terselah gak riak muka mnymapah ny ikram kat si fasha 2….

  4. tgk mcm sweet couple plak.. :P

  5. tapi nie pix sblm iqram kuarkn kenyataan..

  6. dalam hati masing2: eiii bila nak abis posing2 ni.. sabor je lah. :)

  7. pic ni b4 dorg gado laaaaaaaaaaaaaa…..

  8. Aaauuww… Waakakakak

  9. fasha mmg pandai berlakon

  10. tp respek ngna dorg bdua ni keje ttp kualiti..xde la mcm nora danish nmpk fasha kt set spa Q terus melenting lari x nak blakon dah

    • cik sara kena la fhm perasaan seseorg ble berdepn dgn perempuan yg ad hbgn dgn bekas suami die semasa mereka masih sah suami isteri..cuba awk letak diri awk kat tmpt nora, xke awk rasa nk pukul..drpd die pukul lbh baik die melenting n bla je dri ctu..

      kalo stakat gaduh2 dtg lewat tu alllaaa small matter aje..

  11. Jangan terkejut part-troize, mereka bercinta pula.

    Agak serasi juga, jangan nanti bergaduh baling pinggan mangkuk sudah =P

  12. Hahaha..Janji DC meletup..Aku tengok pun kerana FS..bukan ID yang perasan nak popular cepat..

  13. Iqram nak peluk si Fasha pun macam xikhlas jer.Nak tgkp gambar punya pasal terpaksa la jugak.Huhu

  14. dewan cinta mana meltup rating pun tak baik mungkin disebabkan org x minat ngan pompuan ni.

  15. Memang professional ler Ikram. Berlakon pon best. Jangan gaduh-gaduh lagi yer lepas ni.

  16. sbnrnya dua2 tak professional. hal keja takyah ah nak kecoh kt twitter klu ye bengang pun. dah tau ramai followers kan..tak puas hati ckp je depan2 dgn cara paling diplomasi…kan senang.

  17. muka ketat!

    miahahahaha..

  18. apo nak jadik ni jang……………

counter statistics