Monday , December 22 2014
Home / Dunia Artis / Fasha Sandha yang sarat mengandung 8 bulan (5 Gambar)

Fasha Sandha yang sarat mengandung 8 bulan (5 Gambar)

Gambar Fasha Sandha yang kini sudah sarat mengandung. Kalau tak silap dah hampir 9 bulan kandungannye ni, mesti tinggal tunggu hari je. Gambar penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

33 comments

  1. tak lemas ke pregnant pakai baju keketat?

    • Lalalalalla…………vongok btl korg komen ni….mcm x penah tgk retis gini….korg komen mcm mana pn dorg tetap gtu la vengong….like me??

  2. Kalo pakai bju longgar lg nampak ayu ..sbg bkal ibu

  3. mesti baby boy nih.. :)

    • mmg baby boy pun..kalau baby girl, dah lama satu dunia tau, org palestin somalia semua tahu..kasi org jeles aje..happy girl konon..menyampahhhh!

  4. Pregnant pun nak pakai ketat juga ke cik puan? Nampak macam perut buncit pun ada macam tu.

  5. macam sampah

  6. Mcm bodoh!

  7. i love fasha..semoga dipermudahkan mase bersalin nanti…. hater blh berambus :p

  8. bodoh pakai baju ketat2…baik tunjuk terus.

  9. admin tolong delete komen aaron neh. pervert! sex maniac!

  10. aniharian natalia

    kalau boleh pakailah baju yang sopan …bakal nah jadi ibu apa lagi dah jadi bini orang ….duit banyak beli lah kat kedai banyak orang jual baju buat orang mengandung puan …

  11. hate Fasha sandha

    kompom anak dia Hitam sebab dua2 pn Hitam…hahaha !

    • biar hitam asal cun. hidung mata kompom cun. hopefully fasha dpt anak lelaki. nak tau fasha or nora cun tgk anak diaorg. habis lah nora anak fasha lg cun

  12. Pkai la sopan sikit,mcm ngka merekah….

  13. mulut korang ni, macam ape ntah. buat tambah dosa je korang ni

  14. Ramai yg komen ala-ala suci kat sini, tp tgk juga dan mmg regular visitors website hiburan. Manusia hipokrit. Hehe

  15. baby boy….. klu girl x dpt pakai bju mcm nie…. apa2 bju tu x elok utk bayi dlm kandungan… tekanan pd bayi…

  16. Lg elok time2 gandung menutup aurat skit…xda salahnye..wajib sbg umat islam…nie sbg teguran bukan hinaan…ape2 pun didoakan fasha selamat bersalin…

  17. Walau cammanapun fasha cantik,saya suka dengan muka lembutmu

  18. biar je lah fasha tu.. siapa kita nak kutuk org… cermin diri kita dulu. Sekurang-kurangnya dia berada bersama suaminya dan bahagia. Soal dosa pahala biarlah Allah yg maha kuasa tentukan. Kita hanay boleh berdoa supaya kita sama-sama dilindungiNya dan diberikan petunjuk ke jalan yg benar. Mendoakan fasha menjadi isteri, ibu & muslimah yang diredhainya lebih baik dari mengutuk n memakinya.

  19. Agak2nya time fasha ngandung ni,dia gerudi laki dia tak? Ke melahap "makanan" di luar? Huihuihui

  20. tak ape yg penting die orang suke

  21. dah bape bln fasha pregnant sbnrnya?kalau dr tarikh fasha nikah saya kira dah 11bln dah…confused….

counter statistics