Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Fatin Nur Afifah bercinta dengan pengkid (7 gambar)

Fatin Nur Afifah bercinta dengan pengkid (7 gambar)

Fatin Nur Afifah merupakan salah seorang daripada lima pelakon utama filem Tentang Bulan berganding bersama Erin Malek, Nik Adruce, Addy Ashraf & Muhammad Nasiruddin. Dia memang watak sebagai Shahila di dalam filem tersebut. Fatin menjadi mangsa gosip apabila dikatakan menindik lidah serta bercinta dengan seorang pengkid. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

73 comments

  1. mnusia mmg hnya pndai mgata,mgeji,mghina,ktuk-mgutuk…oleh krn gmbr,mnusia blh mmbt bmcm2 fitnah..igtlh korang smua y mngutuk jka mreka b2 hnya skadar kwn..korang hnya mnambah dosa,jka e2 adlh bnar..kta nsihatkn dgn btl2 jgn nk maki2 mcm org xd agama…sbut neraka sbut syurga tp cra nsihat xkna..korang suma da baik sgt ke???lu fkirlah sndiri,ak xmyokong diorang tp stakt gmbr cm2 pmpuan sma pmpuan bkn laki ngn pmpuan..len la klu gmbr 2 cium mulut,blhla korang nk ckp dia bcinta ngn pengkd…bdo btul melyu skarg tduhan mmbabi buta..xde bkti ‘cop sirim’..

    • kadng2 orang meme akan bckap mcm2 pasal isu ni… manusia dijdkn ada pasangan.. ttapi ssetngah pasngan slah memilih… kandang2 yang jd pengkid tow meti ada masalh keluarga…

    • alahai cik adik….org islam sesama perempuan nampak rambut pun dh haram aurat tau..tambahan pula dok buat mcm tu..astaufirullah..nauzubillah..kalo mati adalah wajib ..dengan doa bertaubatlah anda sebelum anda….bukan kira syurga atau neraka mati adalah pasti..

      • nmpak rambut sesame pmpuan islam x hram,klu pmpuan kafir baru hram..sbb untk mngelakkan fitnah..jngn mrah just nk perbtlkan.

      • bdoh..nk ckp pasal agama tp xbtol,perbetulkan diri n ayat dlu bru komen owg.huhu

      • Sejak bile plak dlm Islam sesame perempuan adelah aurat?? haha.. Aurat perempuan dgn perempuan sesama Islam kak Ema Wan macam aurat lelaki dgn lelaki.. Dari paras pusat sehinggalah ke bawah lutut… Melainkan bagi perempuan Islam dgn perempuan bukan Islam.. Barulah auratnya seperti perempuan dgn lelaki.. Harap maklum. Wassalam.. ^^,

    • vha ia kah kau tak suport c fatin nur afifah..xda guna nya bro kau nak bela orang macam tu kat dalam tv baik giler tapi bila kat realiti perangai cam tak ingat agama..aku bole trima lau dia pic ngan lelaki tulen tapi tuuu ngan 2 in 1 ape hal,,dah tak ingat dosakah fatin nur afifah……..dah berdosa tindih lidah di tambahnya pula ngan couple ngan pengkid…problem3x…….kru melodi tolong siasat isu niii…

      • Annators.. Haha.. "aku bole trima lau dia pic ngan lelaki tulen".. Ape bezenyew lelaki or pengkid??? 22 dah jelasnye haram.. Dari bahasa saudara niyh leyh di salah ertikan.. Nampak mcm saudara merelakan maksiat yg dilakukan antara lelaki ngn perempuan.. haha.. xke tuh xde beze saudara dgn yg lain???? Maaflah.. Tp lau nk perbetulkan org, biarlah ayat yg disampaikan tuh xnampak mcm……… haaa.. phmkan?? THINK BEFORE U THROW.. ^^, Jgn larh pertikaikan agama seseorg.. Ape guna nak hina org dr belakang.. Lau saudara fikir ttg agama Islam.. Perbetulkan dia dgn nasihat secara berhemah. Tegurlah sebaik-baiknya agar x menjatuhkan maruah org lain… akayh??

  2. apa yg best cinta ngan pengkid ni?? Op's lupa kelebihannya bila dtg bulan blh pinjam2 pad.. mesti pengkid pun dalam beg spare pad jugak.. mana tau terbocor ke? hilang macho sbg pengkid.. kekekeke
    PETUA ELAK DI SIHIR MELALUI GAMBAR

  3. aku ingat dak ni.. kecik2 dlu nmpak innocent jer. dah besa,adehh… harap2 kmbali ke pgkal jln yep

  4. Muka pengkid tu macam aku kenal, tapi tak dapat dipastikan betul ke tak orangnya.

  5. dlu kulit pnyer la gelap..da beso cerah lak..pki krim ape? wakakka..mcm muke laki die "boipren" die ni..haha

  6. bukan putih pun tu…tp cahaya je..kalo xde cahaya kelabu la jawabnye…

  7. aku rasa mak bapak diorang ni x abih2 lg makan duit berlakon filem Tentang Bulan dlu tu…sbb 2 ank jd cam ni…JGN SMPI ANAK HAMPA PECAH BULAN SUDAH…[rs cam pecah dah pon]

  8. pengkid tu…mcm lelaki real la plak..

  9. ala.. takat b'gambo jer.. kalu nk tuduh, mcm2 la korg nih.. aku pun ada kwn pengkid, adakah itu bmakna aku pun songsang?? budussss..

    • btoi2.aq sokong…tak baik tau……klau btol pon korang tdk hk nk ktp dye……….(jangan marahnya cuma nasihat je)::p

  10. mst ada sebab nape dy couple dgn peng..sbb peng lg ok pangai dari laki….opzzz..sorry…
    peng dpt awexx cun2, laki dpt yang hadoo jela…

  11. Sbijik cam muke dak laki la mmg da mcm real mybe die da prnh tkecewa dgn dak laki n so find some1 yg more dr lelaki sejati x ade..tp ape erk????hehe…

  12. Apa korang ni, bergambar je pun. ni msti ada kes sabotaj ni..harap2 manusia yang sabotaj tuh sedar la diri.. amin

  13. dlm tentang bln ,budak ni comot je….dh besar,cntk kan?…tp sayang….salah arah rupenye…

  14. mcm bkn pengkid jer,x baek tau tuduh2…kite bkn nyer tau tu pengkid ker x…xD

  15. aku pon penah berkwn/bercouple dengan pengkid n lesy..siap dok 1 umah bujang..mang xsalah kawan,tp kalau da berpeluk smpai terjelir lidah 2 kan da songsang..die ni pon lebih kurang erin malik gak bertindik lidah bagai..knon cntik..pdahal da mcm pmpn pela***…taubat la dik,dunia da xlme..skg alhamdulilah,aku pon da berubah.

    • hamboiihh senang2 je ko pggil dia placur.. ko tu mulut puaka.. tu la korg, asal b'tindik skit je dah kecoh padahal terang2 dlm kisah nabi, pmpuan yg pakai gelangkaki b'loceng la yg sama mcm placur zaman nabi.. try tgk kaki ko?? pgg gelang loceng x??
      nk jatuh hukum kan main snang jer.. ntah2 anak ko pun ko pakaikan gak gelang kaki b'loceng, so anak ko placur kerrr????

      • btl3…jgn jatuh hukum klu xjelas…aku pn xstuju la dgn perangai dia ni,tp jgn ckp org mcm 2…jgn igt kte xbuat mcm ni,kite 2 dh baik sgt…

      • betul…baru jelir lidah PELACUR KER???AMBOI TIME KICIK2 JELIR LIDAH,,MKSUDNYA DARI KICIK KITER SUMA NI PELACUR KER???OUH GITU…..

        • c fatin tu otak dy mase betul ke tau pun ada wayar dy yang terputus sikit…dy dah tak boleh beza kan yang mana tulen dn yang mana non tulen…..hehehe..fatin nur afifah sedar broo dy tu 2 in 1 aka PENGKID…nap kau dah x da lelaki yang nak ngan kau ke fatinnnn..hehe jangan marah..just coolll

    • betul…baru jelir lidah PELACUR KER???AMBOI TIME KICIK2 JELIR LIDAH,,MKSUDNYA DARI KICIK KITER SUMA NI PELACUR KER???OUH GITU…..

  16. erkkk!!setahu aq nabi xngaku umat doe lau ubah jantina nie..pompuan nk jadi laki,laki nk jadi pompuan.!!aduhhh….xkn la korang nk kwn ngan org cm nie…pk la budus!!!!

  17. mmg dia kwn ngan minah pengkid ni, dia cite kat blog dia, smlm bole bukak, arini dh remove dh blog tu, giler la, dia cakap pengkid ni tunang dia la, mcm2 cite kat situ, pengkid ni nama dia puteri sarah, aku baca pun mcm nak muntah.. ngok betul

    • awak pn ngok…dah tw x suka…tp p baca juga…

    • nama dy putri sarah keee….hahaha….cam nama wanita melayu terakhir je aq tgok pengkid nie tapi bila tgok pic dy pengkid akhir zaman rupanya….huhuhu

  18. SubhanAllah, jangan la macam ni saudaraku. insaflah sebelum datangnya mati. jangan mcm ni ye:)

  19. tapi ni mmg btul la, dkat blog dia dulu dia ckp ni tunang dia la, ish ish.

  20. baru je bdk. da pndai bkn men agi.. aisssh… tuhla kate. meke da jd xsedar diri ble da famous amos!

  21. cm da tade LELAKI je kt dunie niy . tak paam tol aq .|

    aq agy rela ar tgok die brpelok nun LELAKI drpd betine uh .

    p, aq arap bnde niy tak betollahhh ..

    *miss fatin , rmey agy mamat ensem n baek kt luar tuw ..

    pls behave yorself k.

  22. tp peng dia xensem pn..

  23. aku tengok muka pengkid tu cam nak bagi penumbuk super je..betina xtau malu,berangan nak jd jantan..

  24. hey….kamu…suka hati dorang la…yg kamu sibuk apahal…BUKAN KAMU YANG PENAT MENGANDUNGKAN DORANG…ELEH…JANGAN JAGA TEPI KAIN ORANG KALAU TEPI KAIN SENDIRI KOYAK….AHAHAH…DUNIA TERLALU MUDAH MENGHUKUM…INGAT KAMU 2 TUHAN…????TUHAN YANG CIPTAKAN MANUSIA PUNYA PERASAAN, , JADI JATUH CINTA SAMA KAUM SEJENIS MAKSUDNYA ADALAH PERKARA SEMULAJADI…X DAPAT DIHALANG…WELL,,GOLONGAN LELAKI PN DA PUPUS..APA LAGI YANG BAIK2 N X MMAKSA UTK LAKUKAN HUBUNGAN S***…JD DGN PENGKID…SELAMAT DOHHHH….SEDIH JADI LELAKI…BERBAU N X KEMAS… 🙁

  25. wtf?muka lawa tp kapel dgn pengkid..ape celup…?bdk zaman skrg…ish2…

  26. Erkkk , tak macam pengkid pon budak tu ? Macam lelaki sejati je ? Korang ni tak baik taw , mana taw dye lelaki sejati ? Naya je dapat dosa free ..

  27. Whoa whoa malaysians.seriously,stop posting crappy comments.duhh -.- maybe she’s just the kind that will be friends with anyone.stop making such speculations and stupid assumptions.and one more thing.she might be a bisexual.i guess.being close to gay people won’t make you gay if you’re not interested.i’m not supporting homosexuality.but please,can you guys stop that typical malaysians’ behaviour?silly comments and oblivious assumptions.pfftt -.- gimme a break.well,do your job.don’t judge,but help those gay people.they need help! Only that can change them 🙂 tq.assalammualaikum :)) have a nice day everyone.

  28. huhu xper r nx wat gone da earg jd g2,,,stiap org mempunyai prsaan ea sndri tp mse jex dpt menentukan ea nx berubah ker x k,,korunx xpyh nx bising ngat la benda 2 x jd kat korunx pun e2 hax earg,,,so pk hal sendiri n jga tepi kain sendiri jex k,,,

  29. Mak bapak dia wrnakn dia lagu tu. Lagu tuuuuuuu la dia.

  30. Peng tu bkn ke keje kat Harvey Norman ?

  31. Kita TAK SEPATUTNYE MENGUTUK tapi cuba MEMAHAMI dan CUBA NASIHATI.. Apa-apa sahaja yg blaku mesti ada sebabnyee.. so korunk kene taulahh sebab knp dia bercinta dengan pengkid.. aku x laa support hubungan camnie..tp cube ntok memahami jew.. ada kwn2 aku cmni..aku ad try nasihat..so up to them laa nak ubah ke tak.. kite doakan yg terbaik jew laa.. SEBAB pmpuan2 terjebak dengan PENGKID adalah PERTAMA, LELAKI zaman skang SUSAH nak cari yg IKHLAS dan BAIK.. MAJORITI nyee ada je buat hal.. Bukan x de laki baik..ADA tapi susah nak cari dah.. KEDUA..disebabkan PENGKID ni pempuan dia paham perasaan pempuan..so dia PANDAI LAYAN PERASAAN pempuan.. KETIGA..Tarikan perempuan mmg adalah LELAKI..so PENGKID nie mmg SEBIJIK macam lelaki dari luaran..and of coz laa biologically perempuan akan jatoh ati.. its normal..Kadang2 pempuan lehh cakap ehh budak laki tue cute laa padahal x tau yg dia tue pempuan.. So fikir logik laaa.. Jadi U all fikir laa open minded sket .. bukan aku suruh lupa pasal agama tp tgk laa zaman kite skang,, we have to follow de flow sambil pegang pada prinsip agama kita.. Bukan pada agama dan budaya sahaja..

  32. astaghfirullah Al'azim…Nauzzubillah…jauhkanlh dari syaitan terkutuk!!!!!!!!!!!!!!

  33. sekilas tengok macam lelaki ,bila tengok semua pic sah2 pengkid………….. kalau dia lelaki, daa lama aku cakap dia tu handsome B) tapi salah, rupa2nya dia perempuan –' adduh kenapa jadi tomboy??? daa tak daa yg nak kee????????

  34. aku suka pengkid sbb diorg lbh macho dr lelaki..tp pengkid jensem la……..<3

  35. mungkin sebab kisah silam dia kot.

  36. daripada kena rogol ngn laki, next guy will ask for the same thing.. SEX? uh hu, nafsu2..

  37. x pyah nk ckp org sngt la..krang nasihat kn dia soh brubah tpi korng x brubah pun mulut cm longkang ade hti nk ngate org..siap nk jtoh kn hukum lgi.korng spe than kew??tlg la sdar dri..tibe mse nye dia akan brubah.bkn nye maki hamun dia..bodusss sngt org yg mngate!!stu hri nnti klu tekene pd family sndri bru pdan ngan muke korng…tq

  38. hohoh..skrg pengkid la lbh hot dari lelaki
    so lelaki fikr lah asl korang dh down
    prgai cm sial jer sume

  39. Hahahahhaahhahaha.. Bace sume komen, sume nak tunjuk pandai.. Alahaiiii.. Sedar x korg yg mengumpat, menghina, menfitnah dan mengaibkan sesama Islam pon tergolong dalam DOSA BESAR????? Tutuplah aib saudaramu nescaya Allah swt akan menutup aib mu di kemudian hari.. ^^, Lau korang sayangkan ISLAM maka sygilah saudara2mu.. Sekiranya salah yg di lakukan, maka nasihatlah dgn cara yg b'hemah spye xde yg di aibkan.. Berilah nasihat sebaiknya bkn dgn menghakimi agamanya dan dirinya.. Korg menghina dia, ade korg pk ttg diri korg?? Kelakuan ahli keluarga korg??? Sejauh mane tuntutan Islam telah korg laksanakan?? Jgn la smpai korg pertikaikan agama Islam seseorg tuh.. Kerana ALLAH SWT maha mengetahui dari setiap sesuatu.. Bkn korg utk menghakimi org lain.. Renung2kan dan selamat beramal~!! Wassalam~ ^^,

  40. Hidup pengkid!!!i supp0rt. .

counter statistics