Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Fazura bergambar dengan kereta baru Maserati (2 gambar)

Fazura bergambar dengan kereta baru Maserati (2 gambar)

Fazura telah memuat naik beberapa keping gambar-nye bersama kereta baru Maserati iaitu Maserati GranTurismo. Namun menurutnya ini bukan kereta miliknya, ia hanya sekadaruntuk photoshoot.

Tapi apalah sangat kereta ini, jika mahligai boleh diberikan, inikan pula kereta bernilai RM1.8 juta, kan?. Lagi gambar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

22 comments

  1. Mak ooiii…tingginya kasut…takut terpeleot plak aku tengok…seluar plak ketat nak mamposss…

  2. mengutuk org jelah keje ko.. ramailah ahli neraka..

  3. bia la dye nak pakai ape….bkn dye mintak dwet kat kau….dye gne dwet dye..lgpn dye cantik pakai mcm tu…law kau ?? haram….oopppsss

  4. bontot die baik ohh..dapat hentak ni best

  5. eleh2 tah2 ade anak sultan taja ni kan kan…baik ngaku…huk hukkkkk

  6. 2 Singgit… 2 Singgit…

  7. Muka cantik tp syg haRGA DIRI SETARAF DGN PEREMPUAN SIMPANAN,SGT MURAH MARUAH KO FAZ..SETAKAT JD PEMUAS NAFSU KERABAT STNDARD KO SETARAF PELACUR.CM BEZANYA KO HIGH CLASS PNY GUNDIK

    • Ko memfitnah org lagi berdosa

    • Betol tu @FIZA.
      Semoga kau ditempatkan bersama dia kelak, walau dimana dia berada.
      Kerana tidak kurang peranngai kao dengan dia.
      Kekekeke

      • Betol3x..@FIZA
        Nanmpak sgt hang yg nak masok neraka… Sodap bonar jari jemari hang menaip sambil fitnah org.. Padan muka hang kalo kene hukum pancong tangan!!!

    • HANYA ALLAH SWT YG LAYAK MENGHUKUM‥

      KITA YG SAMA2 DUDUK MENUMPANG DI DUNIA NI SAMA2 LAH MUHASABAH DIRI‥

      KERAP MENGATA MENGUTUK MENGHUKUM MENGHINA ORANG NANTI TERBALIK PADA DIRI KETURUNAN SENDIRI‥

      SELAMAT HARI RAYAAAAA‥

  8. aq totop molot,tpi aq setuju

  9. kumpol duit nk beli satu…

  10. Zack New boys drug leader

    Lebey lah lu fiza cam gud2 ja

  11. pakaian mcm JAMBAN!!

  12. yg mengutuk tu nmpk sgt jelesla tu. standardla org lelaki suka pompuan cantik, fashionable, classy cam fazura ni.dah yg berkenan pulak anak raja, tuah badan diala. dia bagi kete ke umah ke hape sbb mampu. pakwe ko xkasi ape2 ke time besday ke, wat surprise ke, anniversary ke? sah2 xdekla tu yg dok dengki je memanjang.. dengki benor!

    p/saku bukan fan fazura tapi aku meyampah org dok kutuk2 eh bukan kutok dah ni fitnah lagi. org lebih sikit dr kite je kene fitnah. hapola. bersangka baiklah kamu!!!

  13. Zack New boys drug leader

    Memey la..

  14. BETULLAH DAH ORANG CANTIK MESTI DAPAT PAKWE KAYA RAYA PUNYA.KAN SAPE TAKNAK.

  15. hoi kutuk sepupu aku pehal !!

counter statistics