Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Fazura dan Izara Aishah dalam Nona September 2012 (7 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

10 comments

  1. Fazura tak agak-agak. Kasut dia mesti jenama Christian Louboutin je. Vincci, Charles & Keith dan lain-lain ni tak main la, ye tak. Hehe.

  2. Arrrgghhhhhh mengantuk nya….

  3. nape aku tgk muka si fazura nie mcm tak ready nak ambik shoot jer…mata dia pun nampak tak segar…izara ok

  4. fazura moncet laaa…

  5. lawa lagi izara..

  6. fazura lagi cantik ,classy and hot.tp izara aishah ni photogenic.

  7. love fazura..pndi berdepan dgn kamera..izara ok jg..but compare to fazura..fazura the best!

  8. Dua dua pun gorgeous sebab muka panjang..cuba letak Enot ke atau Ramlah Ram ke..de org nak beli majalah ni ke??? Ramai artis2 yg dah berhijab muka makin bulat dan body makin hilang alignment..bila free hair pandai lak maintain muka rambut dan body. Ramai yg kena bermadu tak lama lagi ni…tunggggguuuu dan lihaaaatttt sape yg kena!

  9. comelnya izara…………

  10. korang memg same2 cantik..msg2 ad kelebihan msg2…utk izara muka dia panasia,,but fazura pula muka dia lebih kpd kemelayuan…huhu korang jgn bimbang dgn komen2 depa..bub korg dua2 HOT & SPICY

counter statistics