Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Fazura di majlis pelancaran Blackberry Curve 9220 Dan 9320 (5 gambar)

Fazura di majlis pelancaran Blackberry Curve 9220 Dan 9320 (5 gambar)

Berikut ialah gambar-gambar Nur Fazura salah seorang selebriti yang hadir di majlis pelancaran Blackberry Curve 9220 dan Blackberry Curve 9320 pada petang semalam. Kami fokus kepada-nye kerana kecantikannye yang tiada tandingan dari selebriti wanita yang lain. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: Facebook Blackberry

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

19 comments

  1. man sewel dtg kl

    sweet!!!

  2. tak tgk hp…tgk fazura je…..cantikk sgt…..

  3. adik johan la.......

    canteknye dia….suka sangat ngan dia ni…..

  4. yes..betul tu fai..tanpa kuasa kaler2 aka mekap..mmg x secantik ini x seanggun ini..bkn nak hentam..but its true…original muka is tanpa secalitttttttttttttttttttttt foundation ok nyah….

  5. hidung fazura nmpk mncung….dia wt plastik surgery ke?

    • macam tu kau kata mancung.biar betul.apa pun dia ni x make up pun cantiklah.korang x pernah tengok tu.yang penting dia memang cantik.suka tengok dia.pulak skarang bf dia bukan calang2 org lagi aku suka tengok dia.

      • Audrey Hepburn

        ehhh…cuba ko search gambar2 lama fazura. sangat ketara hidung dia tetiba mancung. bukan sebab make up.

  6. aku tgk muka dia nie nampak pelik skt…tak tau napa tp mmg btl pun artis2 nie semua nampak cantik jelita gebabom sebab kuasa meak up…cb tgk kalo semua tak meak up…lesu n tak bermaya…sama cam kita kalo kita meak up…jd la gebabom jelitanya…sama jer semuanya aku tgk artis cantik sebab meak up kalo tak meak up percaya la mcm muka kita jer yg membezakannya ialah kulit cantik licin halus mulus or penuh jerawat batu n bekas jerawat…

  7. fazura bedah hidung..ini ke bakal permaisuri Johor???weekkkkkk

  8. rozita che yan

    fazura seriously cantik sangat. lebih cantik dr neelofa……cantik dia ni lain dari yg lain..takde samanya…mcm neelofa tu ada lg iras2 org lain….tp fazura ni mmg cantik..i tak minat fazura tp seriously i tgk fazura nii mmg cantik sgt.. tak kisah lah dia bedah hidung atau tak…tp senyuman tetap original…..tu yg special…

  9. aku kalau mekap pun lawa.. kalah pajura,,,

  10. fazura memang lawa

    fazura penah upload gamba langsung xde mekap kat muka, muka dia teramatlah licin flawless lgsg xde cela.. sian kat org yang beria-ia kutuk cakap cube xmekap mesti burok muka haha.. npk sgt ko xde akaun twitter ek! lepas ni bkk akaun twitter pastu add fazura ko tgok sdri muka dia without make..caiyok!

  11. Fazura…..lawa, cantik, menawan

  12. mmg mancung giler dari tepi nampak tajam semacam. sah2 la topup idung..ape tah artis ni asik2 nak revise ciptaan tuhan. aku dah tgk dah gambar lama dia idung dia kembang sikit pastu tgk la skang kecik tajam giler. nampak sgt topup idung. korang mmg buta kalau tu pon tak leh nampak!

  13. yer kawan aku kate dia ni jerengkung sgt jalan pon sampai terkengkang kengkang.hahahahaah

  14. peminatneelofagak

    at least neelofa cantik ori..di awal kemunculan dah cantik..cam dia ni korang tgk la mase mula2 jadi artis…sedihhhh

  15. tak kisah la ape orang nak ckp, bagi aku fazura cantik. sape cakap tak cantik sama ada jeles atau rabun tahap gaban…

counter statistics