BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Tuesday , May 26 2015
Home / Dunia Artis / Fazura, sekitar photoshoot majalah terbaru Lisa (6 gambar)

Fazura, sekitar photoshoot majalah terbaru Lisa (6 gambar)

Gambar Fazura sekitar majlis perlancaran majalah terbaru, Lisa. Meskipun ada seorang artis yang terlebih seksi dengan stail ‘bareback’ di majlis ini, memandangkan Fazura merupakan artis pertama untuk cover story majalah tersebut mari kita fokus kepadanya tambahan pula dikatakan sedang hangat bercinta dengan Kerabat Di-Raja dari nun di Selatan. Awwwww. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Zamani-Slam-Pulih-Dadah-MEDIAMALAYA

Temubual Zamani Slam selepas sembuh dadah

Zamani Slam ditemubual krew Melodi selepas dia kini telah hampir sembuh daripada ketagihan dadah. Semoga ...

17 comments

  1. memang lawa

  2. i like her style

  3. GOJESSSS JER…

  4. sempoi…i like…

  5. fazura ni cantek tapi baju dia simple sangat..tak cantek

  6. tetap nampak cantek wlwpun baju biasa2 jer… xlah mcm artis nak tayang body tapi tak lah cantek sanget pown… i likeee fazura…

  7. Eh…nenen dia makin besar lah…heheh…

  8. patutnye mslh Lisa ni…yg 1st kLuaran bi0 ler LISA surihani jd c0veR..haha..

  9. cntek….cute…bsopan…sdp mta mmndang ….

  10. ya lah sepatutnya lisa surihani yg jadi cover.tapi dia ni pun cun jugak.pakwe kerabat lagi ko ade.

  11. love u fazura…..sweet sangat….simple n beautiful…..

  12. aikk? bkan ary tu katenye da bertudung??pulak!!

  13. sopan apa kalau pakai baju nampak ninen &baju sekerat.

  14. memey menawan camnae gaya pun….adoi!

  15. sweet n simple…mmg cantik..

counter statistics