Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Fesyen rambut baru Stacy lepas AJL24

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

18 comments

  1. nice hair..agnes wannabe

  2. cute..cam budak skolah…

  3. spesen je ngan abg ye hehehe

  4. macam kembar pulak tapi cantik n kemas

  5. bile rambut pendek…. senang skit nak jaga kot….

  6. wah ,comel nya stacy …. cute je ko *putet*

    semoga terus berjaya dan menyerlah ..yes ,u are my idol …
    "eva says:
    January 14, 2010 at 12:20 pm
    nice hair..agnes wannabe"

    wanna be MU!! haha ,buduss sudaaa …. agnes tu copy cat nombor 1 kat dunia ,video semua tiru britney dan satu lagi video tak de logik ' tu tiru jolin tsai punye video ~! suara pulak christina aguelera wanabe ,stacy ni betul2 ori ok , suara tersendiri ,serak2 gedik gituh … stacy lebih ala2 lady GaGa ..

    *nama samaran stacy =putet

  7. dah mcm angnes wannabe !!!

    • dari segi apa agnes wannabe ?? kau boleh bagitau aku lengkap apa yang stacy tiru agnes ?>??? stacy tiru agnes sebab dia menari gitu ??? KO NI BODO SANGAT APAHAL ?? APA KO INGAT IDOLA KO SORANG JE BOLEH MENARI ?????!! BOA ? JOLIN TSAI ? TU APA? TAK BOLEH MENARI ? BRITNEY ?KADY GAGA ,CHRISTINA , JANET JACKSON .. KO NI KENA BUKAK MATA SIKIT .. JANGAN JADI LEMBAP ..

  8. dah macam lelaki dah aku tengok budak nih….

    http://islamic-animation.blogspot.com

  9. napa ptong rambut…
    rmbut panjang lg cantek…
    tp skang pown cantek juga

  10. allahhai…cute pulak stacy sekunk nie kn…mcm jnji pulak gan stacy potong rmbut…..dah jdi kembar pulak gan chaq….pa2 pun gud luck in u self n jgn pndang blakang,trus maju n brusaha….pedulikan org len ckp apa pun yg pnting kta wat yg trbek k…..

  11. lawanye rmbut stacy..cute muke stacy

  12. korang tak baca bpop ke harini????AHAD (9 MEI) masa persebahan minggu setiausaha agnes di kl baru2 ni ????

    gini cerita nya zubir ajak lah stacy ke persembahan ini dengan niat ingin menyatukan stacy dan agens dalam bebrapa sesi fotografi namun selepas sahaja tamat konsert menda lain pula yg berlaku .. semasa zubir membawa stacy ke dalam bilik persalinan dan apabila masuk je berlaku nya perselisahan diantara agnes dan penganjur persembahan tersebut ,agnes dnegan poyo nya marah dna cakap "why u raised u're voice to me and my management"???? dan bla,nla … kemudian , zubir terpaksa juga bersuara dengan kata "suah2 agnes ,saya cuma nak ambil gamabar" dengan keadaan tidak ikhlas agnes sial gampang ni ambil jugak la gamba dengan stacy dna teros belar lepas tu …. WHO DO YOU THINK U'RE AGNES ?????? TAK KAN NGAN STACY PON NAK RASA TERCABAR SAMPAI MARAH2 ????? ORG KITA NI MEMANG ENTAH APE2 ERK ??? KITA PANGGIL ORG LUAR ,KITA KASI DIORG PIJAK KEPALA KITA ! APAHAL ???!!!

  13. rambut stacy x same langsung ngn agnes.. aku x phm tol la, apesal org suke sngt ngn artis indon, dulu kes ahmad dhani blagak dtg malaysia..artis kite x de pon dieorg kisah.. mcm bagus je

  14. comeyy laa stacy and chaq daa macam twins :)) cute cute!!! waa, ada oang mau samakan stacy & agnes boneca! woit! soe nyampuk… bagib aku stacy lagi okee kott daripada agnes tu… stacy ada style dia sendiri sama2 gac nan agnes… tapi aku rasa agnes ni mmg banyak copy perangai oang akk… aku rasa bukan dia jaa.. oang INDON mmg suka tiru oang ,now! mentang2 kpop popular sekarang boleh plac dia naa COPY.. OANG INDON MMG KERJA NYA KAKI COPY! hey, tak maju laa negara korang enn….. patut are asyik nak menumpang jaa dekat negeri oang… ecehh!

counter statistics