Sunday , December 11 2016
Home / Lawak Jenaka / Fesyen rambut Dr. Rozmey lebih menawan

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

22 comments

  1. that's freaking awesome, dude!! leh wat cover album ni.. kompom laku 40 juta. haw! haw! haw! btw, dgr kata DRR ada filem baru ala2 "the social network". tajuknya "The Soh Chai Network".

  2. Sekali tengok macam album cover version Ibnor Riza. OK lah sikit berbanding dengan stail rambut dulu. Apa kata DR. buat stail rambut bertudung dahi ala-ala Justin Bieber pulok…

  3. perghh dh mcm pejal tahir dh aku nengok gambo yg atas nampak mate tu je..

    OMGOMG…=))=))

  4. hahahahahhaha lawak btul ngan di ni

  5. hahahaaaaaaaa

  6. kacak segala kacak Dr rozmey ni.tgoda i..pe cer dgn cite dua alam beliau tu?bape billion dapat?dh fight transformers ke?

    • tulaaa citer paling sampah dlm bebanyak citer melayu penah aku tgk… btw fesyen rambut baru ni awesome!

  7. haaa..??apakah osmosis fixie reversible bucket seat ini..??unknown..

  8. menawan ek??

  9. Suami aku kerap jumpa dr rozmey ni di masjid setiap kali sembahyang jumaat..dia kata life lagi nampak ok berbanding dlm gambar.. Aku boleh di katakan selalu jugak lah berselisih kat security guard golf club tempat kami duduk ni..

  10. OMFG! LMAO!

  11. ensem sangat……………..!

    hihiii

  12. masa dia jadi doktor sangat mesra.. saya suka dia.. mengambil berat patient dia.. bab rambut tu ok la yg ini dari gambar dulu..

  13. ensem lah sangat! 😛

  14. Amboi… guna shampoo Herbal Essence Volume ke…? hekekekeke!

    Rambut sekarang lagi senonoh dari rambut dulu yg mcm sotong kureta!

    😛

  15. GUNA LA SYAMPU BAWANG

counter statistics