Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Fesyen rambut Lady Didie Alias

Fesyen rambut Lady Didie Alias

Baru-baru ni Rafflesia Mandalay telah meraikan 10 pelakon komedi lelaki & wanita untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 di Grand Salon, Hotel Le Meridien, Kuala Lumpur. Fesyen rambut Didie Alias sangat menjadi perhatian kami! Gambar penuh di bawah.

Bersama pelakon komedi wanita yang lain.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

15 comments

  1. emmm..ksian nengoknye…mkin tua mkin mjadi…

  2. nk infokn satu berita..pelakon Riezman Khuzaimi telah selamat menjalani pembedahan di bahagian dada..membuang ketumbuhan..beliau kini berada di gleneagle ampang..

  3. alahai kesiannye kt mkcik ni..mkin tua mkin mjadi…yg muda xde plak over sgt…arap sgt mkck ni sedar diri sbb lakonan dia mmg tip top cm pbawaan diri je kureng….

  4. Didoakan Mudah2an ALLAH memberi taufik dan hidayah kpd didie alis agar kenal diri dan tuhanNya, Dh semakin mningkat usia makcik didie ni. Ingatlah kubor kata mari…rumah kata pergi!!!

  5. sedang mengalami gejala monopouse dia nih…

  6. laki da jd mcm batu..ikot je ckp bini..ni lg sorg xde maruah..x sedo diri!! mcm xde agama jer!!

  7. makin tua makin x sedar diri..ape nk jadi dgn didie ni..malulah skit kat ank2 tu..klu x pun malu kat ALLAH..

  8. dulu janda tak pulak buang tebiat macam ni, bila dah berlaki, macam2 adaaaaa…. mentang2 lah bila bersuami, dosa, suami tanggung….. en.suami, kenapa biarkan isteri anda yang meroyan keluar rumah haaa?

counter statistics