Wednesday , September 3 2014
Home / Dunia Artis / Fesyen Rambut Terbaru Akim AF7

Fesyen Rambut Terbaru Akim AF7

9734_1247358062567_1187901940_782983_8311485_n

Akim AF7 menggayakan fesyen rambut terbarunya dengan mewarnakannya kepada warna karat.

9734_1247358182570_1187901940_782986_5461170_n

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

24 comments

  1. bughok la..

  2. Untan SaripPunya

    macam harem pun ada jugak…

  3. dh rupe aje wt rambut mcm tu..bajet nsem la tu..tahpepe..hahaha

  4. da ghupe bapok jalanan

  5. artis cap ayam

  6. leh tahan gak mamat ni blakon lam Kau Dan Aku (drama terbaru Astro – High Scool Musical 'wannabe')…

  7. eii yuckss

  8. haha..btul..mcm bapok…ni y x lawa pya..bapok haji taib lg lawa la…hahahhaa

  9. tak baek la kowang ni….sian die…

  10. ni bukan bapok, tp beruk!
    hahhah!
    kesian, muka dah la mmg buruk, so bertambah buruk la lg…
    lawak2…

  11. kaler2 ni x sure aaa (tp la ni ade kaler2 yg halal kan), tp yg aku tahu org lelaki diharuskan inaikan rambut dan memakai bau bauan especially minyak atar…
    cuma jgn le smpi menyerupai wanita…tu jadi bhase len plop… teng3x

  12. hmm..gambo aril awwwookk adop ke.. :D

  13. gay nyeeeee!! geli I tengok!

  14. dekyang is anak branak bapok ni gak..hahaha..aku rasa la…owh!i mean..berok!!

  15. akim sebenarnya hensem
    kalau boleh lain kali kalau nak kaler rambut….
    join skali dgn dafi…..
    die hensem…..
    ape lg rambut die….
    walaupun nmpk mcm mat saleh pon tak kesah la…..
    tp rsenye dafi tu x solat kot….
    walaupun rambut jer smart x bleh nak bawak sampai akhirat….
    harap akim x ikut mcm dafi…
    tp kalau nak kaler suka hati akim lah…
    tp disarankan blonde atau oren dan merah….
    harap dpt tgk akim dgn rambut yg lebih smart…
    semoga akim terus berjaya dalam industri ini….

    I LOVE U….AKIM
    I LOVE YOUR HAIR

  16. ko ni gay ke??ahhaha…
    atau ko ni rabun teruk sgt dah ni?hnsem ko kata?
    hnsem lg cicak kat umah aku…tu y kucing aku asyik panggil je tu..hahahaha

  17. nak kata elok,elok la jugak.Nak kata bughok tak jugak

  18. bleh la…..tp cam blgk je>>>ade gak cam PaKnGaH HuSen…..

  19. cm taik . citt!

  20. akim wak ncem tp bek x yahcolor mbut lg ncem tau
    sy fan akim tau

  21. ish,korang semua ni kalau x suke,x pyah la bsing…..tpi akim klau nk warna rambut biar yg halal…klau akim x warna pun encem gak…

  22. aduhai akim…….knp la bt fesyen cm 2…..xthu ke yg fesyen mcm 2 haram dr segi islam….Ya Allah apa la nk jd zmn skrg ni

counter statistics