Monday , July 28 2014
Home / Dunia Artis / Fesyen rambut terbaru Lisa Surihani (2 gambar)

Fesyen rambut terbaru Lisa Surihani (2 gambar)

Makin cantik Lisa Surihani ni kan? Tak sabar nak tengok Lisa Surihani mengandung. Gambar seterusnye after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

23 comments

  1. lina suam2 kuku :p

    ala xbpe comey la buat lisa rmbut cmni..nmpk muka jd garang. hihii :D

    • Lisa terpaksa gunting pendek lah bang..tu lah sal abang Yus jugaklah Lisa kena bangun pagi2 "mandi" ..sejuk tau pagi2 rambut basah ni! Lisa ni kan pantang di sentuh sikit, terus hilang arah, walau baru lepas "mandi" pun, Lisa rela..rambut tempat lain basah tak pe…gamaknye kena "mandi" 2-3 kali pagi2..tu lah terdesak potong tu!

    • hehehehehehe……… x comey ehhhh.sorry la kak lisa buat rambut mcm ni kak lisa nak pakai tudung .kak lisa x biasa rambut panjang pakai tudung

    • apa nama laki lisa

  2. lina suam2 kuku :p

    ala xbpe comey la lisa buat rmbut cmni..nmpk muka jd garang. hihii :D

  3. xcomei langsung…buruk!! Aku lagi comel

  4. suke1st pic, yg belah kiri tu…nmpk sesuai ngn muka dia…:) pendek tu kn nmpk kemas & ber style..xD

  5. xcOme..ilg klembutan mke dye..rmbt yg asl ssuai status sbgai istri..

  6. Dalam gambar2 ni muka lisa nampak macam org sakit… Pucat je…

  7. cute…nmpk mude n nakal…dia pn mude g…so xperlu la nk jd tua sblm waktu nye…jgn jd mcm ct yg terpaksa jd tua sbb nk sesuai dgn datok k…

  8. fesyen selekeh

  9. Minah tonggeng.

    Anak aku pun nama lisa. Tapi evawanny alissa. Ok tak nama tu.

  10. Potong lah pesen apa pun, harap2 nanti pakai tudung ya…

  11. cm muka skit jek potong rmbut cm tu…

  12. menyampah betul

    mcm muka suami dia jer potong rambut mcm tu…nak sehati sejiwa la katakan…potongan rambut pun seakan2 sama…

  13. rambut panjang dulu lagi lawa n ayu..fringe ni pun tak sesuai ngn lisa. i hope its a wig.

  14. tak sesuai..rambut dia curly lg lawa

  15. Ala lisa xcantikla lisa potong rambut pendek,,,,,,,,,,,lisa lebih manis brambut panjang……..

counter statistics