Friday , December 9 2016
Home / Lain-Lain / Fesyen Raya yang FAILED

Fesyen Raya yang FAILED

Hari Raya merupakan hari di-mana gadis-gadis Malaysia memperagakan baju baru pelbagai ragam. Tapi berhati-hati mengenakan warna dan pakaian yang sesuai kerana jika silap langkah, anda mungkin jadi mangsa seperti ini. Jangan lupe memakai corset! Email kepada kami jika uols mempunyai gambar seperti ini! Lagi gambar

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

12 comments

  1. tahun nie pakai coli…tahun depan pakai baju sama tapi tak pakai coli……

  2. fuhh mantap nya tetek dia…. kalau x pakai bra kan lagi bagus… leh nampak puting….

  3. aper barang ? baik xpyh pkai baju lagi baik…

  4. wow…!!!cukup geram klu laki2 tengok..huhuhu :p

  5. nasib baik baju kaler hitam..kalau baju kaler merah, sebijik macam plastik bawang merah yg jual berkilo2 tuh…

  6. apa la nak jd ngn minah ni, mak bapak x tegur ke? BF x tegur ke?
    haiiiyaaaa…. li kaw chow wa…

  7. haha
    tol tu
    ag bagos

  8. Laaa cm tu lakk… x yah pakai terus kan senang…

  9. nape kaburkan muke… kan die da tayang body tu… dah kua uma dah pon.. sume org da tgok…

  10. kesian… anak gadis kita skang ne.. cetek dlm hukum hakam agama…!!

  11. ingin kumeronjang pukinya

counter statistics