Thursday , April 24 2014
Home / Dunia Artis / Fesyen Tudung Irma Hasmie

Fesyen Tudung Irma Hasmie

irma-tudung1

irma-tudung2

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

10 comments

  1. tdung indon..wakakaka…dlm ni jela pki tudung utk ambik gambo..kt luor pki dedah sane sni..baik xyah

  2. pe la ko nie oit..
    asyik nk komen negatif je..
    yg pakai tudung 2 pon xsemestinyer baik taw..
    name je pakai tudung tp xmenyeluruh menutup aurat..
    luaran xcukup untuk menilai org..

    • engkau blajar dari mana ni?????

      • blaja ape nye? hahaha..mmg laa…aku x ckp pn pki tdung tu baik n xpki tdung tu baik..tp dh terang2 x pki tdung tu kire nape x tutup aurat? kalo baik ngape x pki tdung? at least yg pki tdung tu die tutup gk aurat wlpn xbaik..dr yg terang2 dedah aurat tu ape cte? so jgn ckp yg x pki tdung tu baik ok..

        • komen kedua ni saya setuju..120%.komen yang petama dulu tu a little bit longgar dari segi kaedah pegangan ahli sunnah wal jamaah…anyway,tahniah kepada yang bertudung…dan yang tak bertudung tu…beransur-ansurlah….jangan tanya pada hati.tanya pada iman.sebab pesan nabi…."niat tidak menghalalkan perbuatan".sama-sama renungkan,fikirkan dan amalkan.maaf jika tersinggung….

  3. baik ke tak ke seseorg itu susah kite nk tentukan, rambut sama hitam (kecuali dikalerkan) tp hati lain2, Tuhan je tahu. Kire elok aa bertudung tu, nmpk bersopan…

  4. cantik sungguh dia bertudung….marila kita berdoa bersama2 semoga satu ari kelak dia akn pakai tudung…

  5. hmm..hukum dah cakap.aurat tutup..hati lain citer..tu allah yg nilai..yang tak pakai dosa memang dah terang..seurat rambut pun dah jatuh hukum..soal yg pakai tudung baik ke tak..tu lain kes..=)
    terpikir pikir pasal artis perempuan dedah sane sini yg memang melampau sampai ke pangkal peha tu takpe plak..

  6. skarang pakai tudung semata tutup rambut je lerr… susuk tubuh tayang jugak…tudung pun takat leher jerr….dada membuak….baju ketat suar ketat…boleh plak pakai dress sleeveless laa mende…pastu sarung laa baju ketat lengan panjang tu…itu tutup kulit namanye…susuk2 semua nampak lagi…huhh…ntah hape2 je….yg pesen pakai anak tudung tu lagi laa….pastu pakai turtle neck….semata sebab nak kasi nampak boleh pakai subang dgn rantai …wakakkakakkaa….kelakar…kelakarrr

  7. salam, permulaan dah ada… tak kira sapa.. alahamdulilah… kalau tak kena cuba kita tegur dan perbetulkan yg mana perlu… "menutup aurat bagi wanita bukan sekadar hanya memakai tudang dikepala sahaja tapi bentuk tubuh badan juga dikira…" berdoa agar sesiapa yg boleh mendakti beliau terutama keluarga dan rakan artis dapat perindahkan lagi pada apa permulaan yang telah di mulakan…

counter statistics