BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Wednesday , July 1 2015
Home / Dunia Artis / Fiza Falak, adik Sazzy Falak

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Zaiton-Sameon-Bertudung-MEDIAMALAYA

Penyanyi popular era 90-an, Zaiton Sameon kini bertudung

Berkongsi berita gembira melalui Mangga Online, dilaporkan Zaiton Sameon kini sudah bertudung sepenuhnya dan ia ...

13 comments

  1. napa,nak jdi "artis" jg ker?

  2. tengok dari cara bergambar pun boleh tahu macamana lifestyle dia ni..

  3. cantik adik sazzy ni..cantik macam aku jugak…

  4. cantik lagi mak aku.selamat hari ibu…

  5. cantik..?
    enak…enak juge..he he he..

  6. boyfriend dia ni kalo x silap aku bdk sekolah aku ni..Muazzin nama dia..kalo korang terror cr lg la story psl minah & mamat ni..huhu

  7. BILA LAGI MAU KAYA..PASAN LA KO..MCM LA KO TU CANTIK SGT..HAHAHA
    BESE LA ARTIS..KE APE KE..KALO TGKP GAMBO DGN JANTAN KE..MESTI JELIR LIDAH ..BODOH!!

  8. bleh la… kira sedang2 je… maniz nye kurang…….

  9. aku rasa ni gambar private dia… yg korang amik letak kat website pastu kutuk dia buat pa??? ish… bukannya dia offer nak letak pun… tak pasal2 aje kutuk org..

  10. eeeee galaknya dia….

  11. seoranng wanita…

    zack

counter statistics