Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / Fizz Fairuz mengamuk dalam twitter atau propa lebih?

Fizz Fairuz mengamuk dalam twitter atau propa lebih?

ManggaOnline melapurkan baru-baru ini Fizz Fairuz telah mengamuk di laman twitter marahkan seseorang. Difahamkan kemarahannya itu adalah seseorang yang dimarahnya itu tidak hadir ke lokasi yang menyebabkan jadualnya terganggu.

Namun begitu, pada pendapat uols wajarkah kita mempercayainya yang terkenal dengan sikap Raja Propa apabila timbul cerita lawak stupid Tsunami dan lawak bercinta dengan Liyana Jasmay olehnya sebelum ini?

Sumber dipetik: Mangga Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

22 comments

  1. sekali 2 da loya buruk , memang org tak percaya la ngn ko fizz fairuz !!

    kau raser , kau akan cukup lame la dlm industri ni ??

    erk ~~ jgn prasan la RAJA PROPA !

    • Cuba ko duduk tempat dia pulak…memang menyakitkan hati kalau org yg jenis x tepati masa,kita pulak kena menunggu mcm tunggul…….kalau aku siap maki hamun terus,tp x elok pulak pd mata org.

    • ak rasa die nih xde la jahat sangat, maybe die x pandai nk bergurau kot atau 'kurang bijak'..

  2. dia marah kan heroin dia dalam stanza cinta..

  3. heroin dia g pulau perhentian tk blk kl lg kot..kuikuikui!!!

  4. mcm nak perli kontroversi artis sblum nie je.. hu2..

  5. rasa ny btol la orang yg d maksud kn 2 adalah fathia….dye kn plakon baru….ni kira sm kes cm aaron aziz la ni…

  6. lantak lahhhhhh ade aku kesahhhhhhh huhhhhhuhuuuu….

  7. hmm…

    musim artis mluahkan perasaan di twitter !!

  8. artis tu la nk jd glemer sket2 tls ape2 kt twitter..pastu mule la kuor paper..wakakka..basi!!!

  9. mungkin propa je kot dia ni..layankan jelah..x lama lg heboh lah kuar kt malaysia kuar kat tv..sttment yg ntah ape2 ntah tu..

  10. tulahnyee.. the boy who cried wolf. susah dah org nak pecaya.

  11. x hbs2 artis gadoh….ntah bile nk damai ntah la….

  12. awek die berlagak nk mampuss

  13. ciannye fathia kene mrh…

  14. camar yang pulang

    rupa tak seberapa lakonan pun biasa je tapi belagak lebih…

counter statistics