Monday , December 22 2014
Home / Gossip Panas / Fizz Fairuz putus tunang, bakal isteri itu isteri kedua orang

Fizz Fairuz putus tunang, bakal isteri itu isteri kedua orang

fizzfairuztunang1

Pada minggu yang lepas, kita dikejutkan dengan majlis pertunangan Fizz Fairuz dengan pasangannya, Azlyn Massiela. Kemudian, Fizz Fairuz di dapati hilang sementara selepas Almy Nadia ditemuramah oleh media.

Berita terbaru hari ini, Fizz Fairuz telah membuat press conference bahawa dia dan tunang-nye sudah putus. Antara penyebab putusnya hubungan itu, pelakon tersebut sebenarnya telah bertunang dengan isteri orang.

Azlyn Massiela dikatakan berstatuskan isteri kedua selepas pasangannya itu berkahwin di Thailand. Fizz berkata dia seolah-olah kehidupannya diatur dan menyifatkan berkemungkinan dia terkena buatan orang.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

23 comments

  1. dah t’kantoi bini org, dan2 kata kne buatan orang le ape..dasar jntn..ape je lr fizz..

  2. Ade aku kesah…

  3. mcm x masuk akal aja

  4. macam pelik je salahkan buatan orang. family belah perempuan takkan tak tau ape2. suami perempuan tu pulak, mane pegi selama setahun tibe2 bini nak kahwin lain baru perasan?

  5. Hukum karma…buat og sendiri terkena…tak rugi almy 2 tak dgn dia…

  6. bala tu bala,,,,itu isteri orang..

  7. byk2 mgucap…

  8. entah2 dah NGETOT ngan bini org tu ekekkeke

  9. ye ke kena buatan org?? walhuallam.. atau saja je nak cari alasan cover line & nak pikat si almy tu balik.. alahai FF, rasa nya elok lah kau muhasabah diri tu, study diri & tengok balik apa yg kau pernah buat kat org lain, bak kata pepatah org putih what u give u get back.. buat almy, tak payah layan lagi si FF ni, buang mase je, bukak buku lagi baik..

  10. ops typing eror… 'bukak buku baru' sbnr nya tu..

  11. Boleh blaaaa hipokrit.. lelaki yg x tau malu.. almy u deserve better dear…

  12. Almy, you tamao itu Sharnaaz kaa? Itu budak sudaa single juga woo!

  13. Kesian almy..padan muka fizz.tu lah buat org merana.tuhan maha adil

  14. Buatan orang?

    1) Ketika majlis pertunangan itu berlangsung, FF pakai baju yang tak berapa nak sesuai. Family pihak perempuan tak berkata apa-apa ker? Ok la…Assume FF nie artis popular, so pakai aper pun nampak ok jer kot… Mmmm may be kena buatan orang kot… Ok next!

    2) Lelaki yang sarungkan cincin… Wait a sec ! Takkan satu rumah yang hadir pada majlis tue pun kena buatan orang sampai 'tak nampak' janggal dengan tindakan FF sarungkan cincin pertunangan dengan bekas tunang dia tue. Oh may be sekali lagi FF artis popular. So tindakan dia dianggap tidak pelik… Mmmm may be semua kena buatan orang kot… Ok next!

    3) Alamak… bertunang dengan isteri orang. Mmm… Oleh kerana alasan bekas tunang dia tue kawen kat Thailand, assume jalan citer begini. Usahawan tue tak dapat kebenaran isteri pertama untuk berkahwin sorang lagi. Senang citer kawen kat Thailand. So may be perkara nie dirahsiakan daripada ahli keluarga dan kawan-kawan. Sebab tue family belah perempuan terima seadanya pertunangan nie. Rasa saper-saper kena buatan orang tak untuk nie? Mmmm tak kot… Next !

    4) 7 tahun kawan dengan Almy, tapi tak pernah niat nak bertunang? Come on ! Cinta bagai nak rak, tapi bertunang dengan orang lain. Lepas tue, guna alasan, 'Oh saya kena buatan orang'. Almy, fikirlah masak-masak. This guy kalau kena 'buatan orang' sekali lagi, awak akan merana tau.

    So conclusion… mmm entah… sebab mengharapkan maklumat media.

  15. Musykil sungguh

  16. fizz fairuz buat2 lar besabar buatlah solat istiqarah mintak petolongan allah tunjukan jalan yang benar

  17. pekara yang lepas lupakan jelah buka buk baru

  18. aaarrrgghhhhhhh LAPAR NASI lahhhhhhhhh

  19. bodoh punya fizz fairus ni..nak kahwin dengan betina puki dah terkopak…padahal almy punya ketat lubang kencing lagi taknak nak jugak yg terkopak..

  20. sampah dia ni!!!kt melodi pong dah x leh nk jwab!alah mang sampah la…blakon pon takat mana je…letak aje dia ni kt tmpt pelupusan sampah.settle

  21. emmm entah la cm pelik aje ada ada je kan kes.mcm dlm novel la pulakkk

  22. Apa2 pun kesimpulannya..Almy carilah laki lain..byk lagi pilihan yg ada..tp pilih la yg lebih baik dr FF ni yek

counter statistics