Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Flashback: Bintang Sabun Lux tahun 1989

Flashback: Bintang Sabun Lux tahun 1989

raja-ema-kawan

Pada tahun 1989 ini, Lux telah membuat pelancaran rumusan terbarunya. Lever Brothers telah memilih empat bintang baru ketika itu dari kiri, Liza Othman, Raja Ema, Evon Low dan Sheila Majid. Penulis hanya mengenali Raja Ema dan Sheila Majid sahaja.

raja-ema-kawan2

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

11 comments

  1. liza othman tu yg berlakon jd mak ari dlm filem waris jd hantu 🙂

  2. liza othman bukan ke yang jadi mak kepada aidil ngan adam dlm drama nurkasih ke???

  3. btul3x.. la ni Liza Othman dah bertudung.. tu mase dia popular ngan sitcom 2+1 ngan Ziela Jalil & Susan Lancaster…
    Zaman aku sekolah lu..ingat lai iklan2 diorg nih…
    Ha! antara iklan pertama Julia Rais… syampoo Rejoice 2 in 1 dan cikgu Jasmin single single double plak aku paling ingat syampoo baby j&j

  4. ape yg ko ingat lg ewiezz??

    • Siti Nurhaliza penah blakon cerekarama masa zaman ye skolah convent kuala lipis…sbb drama tu shooting kat skolah tu. Lupe aa tajuk drama tu, tp sempena Hari guru aaa…

  5. liza othman ni kan yang jadi mak majnun dlam drama laila majnun 2.

  6. liza othman sekarang tinggal di janda baik..betul2 kat belakang umah sewa aku masa aku kerja kat janda baik..dia kawin ngan org mcm pak arab tp kulit gelap..anak2 dia slu balik jalan kaki lalu depan umah aku dari sekolah..anak2 dia lawa2 sbb mak dia lawa,ayah dia lak x macam orang malaysia langsung..ada org kata suami si liza othman ni taliban haha..panggilan gurau2 la..ngan janggut panjang sbjik la osama bin laden tu..aku selalu g mancing kat sungai belakang umah dia ni..tp jarang nampak dia cz dia selalu bz shooting..selain tu suami istri ni jugak adalah gembala kambing..musim korban bnyak la org datang beli kambing dorang..kalau korang nak tau filem 'DIVA' lakonan ning baizura ngan awal asyari dulu tu shooting kat umah liza othman ni la..scene fauziah nawi sbg mak tu..hehe..

counter statistics