Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Flashback: Faris, suami Noraniza Idris sebelum bermisai

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

6 comments

  1. hehehe… misai ular sawa… xde gambo zaman Datuk K muda2 lu heheh. post aa klu ade, nk tgk gak

    • mane de.. dulu datuk K langsung tak femes.. takde masuk majalah pun.. ti aku try check balik kalau ade..

      • hehhe… dia kan dah lama jadi businessman, for sure penah mask paper atau magazine ekonomi… so kie google dia hehehe..
        eeeiii mcm xde keje lain plak aku nih… 😀

  2. besau…..?

counter statistics