Thursday , July 24 2014
Home / Dunia Artis / Flashback: Gambar Keluarga Aznil Haji Nawawi

Flashback: Gambar Keluarga Aznil Haji Nawawi

Atas permintaan komentar bernama Lyana. Disini kami sertakan gambar Uncle Aznil sekeluarga sebelum mereka bercerai.

aznil-sekeluarga

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

34 comments

  1. tolong cari gambar anak dara aznil yg terkini…

  2. saya pulak nak gambar terkini bekas isteri aznil..

  3. saya lak nak gambar lama poyoganaz….hehehe sori ler sajer jer….usik2…

  4. lama tol pak nil (Haji) menduda.. katenye terlalu cbuk kang cian wife dia. so kpd sesiapa nk mengisi kekosongan dihati Aznil tu, kena aaa sabo tahap maksima, klu yg jenis nk perhatian memanjang dr hubby tu susah sket kot… harap2 jodoh pak nil akan smpi one day, insyaallah…

    • uncle aznil bukan gay ke?

      • gay? xkot lagipun dia ni masa blaja lu penah kapel, siap tayang lai gambo lama tu lam C.A.M.
        selagi xde bukti sahih better jgn le serkap jarang. yg aku penah dgr (klu member aku tipu, wallahualam) ade 2 org artis ni, popular aaa dia penah jumpe bercemolot lam kelab gay..heheh pastu aku penah tnye member aku ni, apa ko buat kelab gay tu, ko pun sama species gak erk…dia kate xde aa, wak research HAHAHAHA… musykil tol

  5. erm..ex wife paknil ni macam mak haziq knkn??muke diorang mcm same..knkn??

    • haziq mane? haziq af ke?

      • haziq tom tom bak kot….. aku suke aa bdk tuh hehehe… ingat lai masa dia lam segmen anak anak ku lam mcm2 aznil.. btul aaa hyper active, masa tu umur ye 5 tahun. x terlayan aznil dibuatnye… Tahniah Haziq sbb menang award pelakon kanak2 terbaik lam FFM bebaru ni…

  6. timeacih byk2…gambar terkini xde ke?mybe tanpa paknil la..

  7. sy plak xnak gambo ape2..wkakaka..
    sume request gambo plak dh kt sni..
    aznil ni ade anak dua ek

  8. media malaya,kenapa pak nil bercerai last tym boley ceta ckit??manalah tahu cik admin entek malaya ngan pak nil hehe…

    • senang je jwpnnye, tentuah jwpnnye sudah tak sefahaman lagi

      • wallahualam… tp masa tu dia dah resign TV3, xde keje tetap.. so bz aa as freelance, seme keje dia buat.. maybe dia kurang bg attention kot ke family dia atau wife dia wase tersisih… apa pun diorg je tahu punca bebenornyrr

  9. isteri dia tuh artis jugak ke ek??

  10. hmmmmmmmm yang aku pernah terbaca dalam internet penyebab paknil dan x wife dye cerai sebab paknil dulu kan terkinja kinja sikit lg pun masa kegewatan ekonomi paknil x de keje x wife paknil ni anak datuk mingkin sebab tu kot x biasa hdp susah……….dan lg satu mungkin sebab malu perangai pak nil yg terkinja kinja tu biasa la x wife pak nil dan keluarga x wife paknil kan ahli koprat mungkin mereka malu kot tapi aku tak tahu la kan aku agak-agak je sebab masa paknil bercerai pun time tu paknil tak de kerja lg perceraian itu berlaku tanpa kerelaan paknil isteri paknil yang minta cerai tngk lepas2 paknil bercerai alhamdunilah di sebalik kedukaan paknil allah memberi rahmat kepada oaknil tngk sekarang ni paknil hdp senang lenang dah jadi jutawan pun pasal jodoh ni mungkin di suatu hari allah akan memberi paknil seorang wanita yg begitu memahami paknil amin………apa-apa pun pak nil the best i love you paknil

  11. hai semua apa khabar semua

  12. hai kawan saya dafi

  13. bla nk turun ipoh

  14. sye nk gambooo isteri aznil dengan banyak

  15. abg aznil walaupun dh brumur tetap berseri muka dia..

  16. sapa nak tngk muka baru bekas isteri paknil cr dkt twitter x pun dkt fb nama dia zuayah tarmizi muka dh lain giler cam omputih aku tnk ni link twitter dia https://twitter.com/zauyahtarmizzi anak dara pak nil ni https://twitter.com/fildzaaznil anak laky dia x dapat di kesan

counter statistics