Friday , November 28 2014
Home / Dunia Artis / Flashback: Gambar Keluarga Datuk Yusof Haslam

Flashback: Gambar Keluarga Datuk Yusof Haslam

keluarga-yusof-haslam

Cuba teka mana satu Syamsul Yusof? Haha dia yang paling kiri sekali. Rasa cam nak lempang je tengok gambar Syamsul sewaktu kecil. Hehehehe…

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

16 comments

  1. mana perginya yang sorang lagi tuh yer….rasa2nya itu abang nyer kan atau anak angkat…..tolong pastikan……

  2. yg tu klu x silap aku ade kuar paper mase ye kawen.. low profile je dia tu. 1st marriage Datuk Yusof ngan penyanyi Raja Nursa'adah xde ank ke..?

  3. Setahu aku, tu anak wktu dgn isteri 1st..

    • ade anak sorg la dgn bini 1st..yg name faizal yusuf tu..kn die pn ade ngarah drama gk ganti bapak die..cite gerak khas la..

  4. yaaa ada abang dia sorang nama faizal ke…??? help

  5. tu la pasal rasanya anak angkat masa dengan isteri pertama…….
    low profile kan…….sian gak…..ntah ler aper yg kesian…heheheeh

  6. Yo anak angkat lelaki ngan 1st wife dia Raja Norsa'adah. Sempat bermadu kejap.

  7. cute nyer syamsul masa kecik ! arrggghhh ! geramnyer akuuuu !

  8. i like syamsul dulu i macam dia cuteeeeeeeeeeeeeeeeeee

  9. mcm x caye gmbar syamsul yg belah kiri

  10. ayo yo aku rasa x caya syamsul leh wat cite bohsia

  11. nurul putri alisya

    abang syamsul yusof comelnyer~ jaoh beze dulu ngan sekarang lah . dulu simple sekarang comel giler . gile pon x comel macam abang . cute boy :)

  12. syamsul,awk p"lakon hensem sngt la..terutama sekali drama ameera,kl gangster,kl drif,sam…

  13. boleh kawan

  14. Syamsul dh bhijrah ker

counter statistics