Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Flashback: Noraniza Idris bersama suami

Flashback: Noraniza Idris bersama suami

Seronok betul penulis membaca semula majalah-majalah lama terbitan URTV sekitar tahun 1990-an di mana zaman tersebut Awie hangat bercinta dengan Erra, Zizie Izzette dipeluk Casey di bahagian dada, Aznil bergambar bersama isteri dan anak-anak, Amy Search masih lagi gonjol dan macam-macam lagi. Usah risau, penulis akan memasukkan satu persatu apa yang penulis anggap menarik untuk dikongsi di dalam majalah tersebut. Tungguuu! Pertama sekali, gambar Noraniza Idris bersama suaminya (kini sudah bercerai dan berkahwin lain, miliki produk kesihatan yang menaikkan dan membuatkan batang lelaki tahan lebih lama).

noraniza-idris

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

6 comments

  1. ada tak gambar pelakon yang agak telah lama tidak berlakon lagi seperti yusma laily, gambar muda norlida ahmad, nor akma dan ramai lagi ler

  2. aku minat lakonan Julia Rais…. dia retire lepas nikah Tengku Mahkota Pahang… zaman tu just beli majalah hiburan je, xde blog2.. so post aa cite psl dia.. klu ble terkini punye story..

  3. Mesranya gambo akak Ani dan fareez. Sayang semuanya dah jadi sejarah . Maka kalau ada cinta baru saya harap akak ani kena hati-hati tentang unsur-unsur tidak setia,kurang kasih sayang,petualang cinta dan jiwa kacau.

counter statistics