Saturday , October 25 2014
Home / Dunia Artis / Flashback: Wilma Mohamad dalam Jelita 1996

Flashback: Wilma Mohamad dalam Jelita 1996

Uols masih ingat tak Wilma Mohamad, yang berlakon dalam filem Pasrah dulu. Mase dulu memang kemain seksi meksi, dengar kate sejak tahun 2007 Wilma Mohamad sudah bertudung especially selepas dia berkahwin. Alhamdulillah. Tapi sejarah tidak boleh di ubah. Gambar Wilma Mohamad seksi dalam majalah Jelita pada tahun 1996.

Lagi gambar Wilma Mohamad di bawah. Atas permintaan ramai kami telah keluarkan gambar-gambar Wilma Mohamad seksi.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

20 comments

  1. alamak seksi bangat nie….mmg lama la..dah 14 tahun kan,,dia pun hilang pi mana ntah..hahaa

    Ala yg Pakai Tudung Belum Tentu Baik

  2. die da betobat..aib lame xpyhla kite ungkitkan lagi…kite yg dpt dose…semua org pernah buat silap..saya harap aib merka yg lama xperlulah kite ungkitkan lg k…

    • tengok diri sendiri

      btl tu…rasanye pas kawen dia dh bsara dr dunia seni..n dh start bertudung…jadi x perlu la keluarkan balik pic2 yg mcm ni…nti jd buah mulut org sekeliling dia..n tak pasal2 dia dpt malu..walhal bnda ni sume dh lama berlalu.. pihak yg kuarkan pic ni lak yg dpt dosa…

    • yek eleh.. ade ustaz plak kat sini..kan admin dah cakap ni flashback.. tak paham ke makne flashback.. bukan sbb nak bukak aib.. kecoh tol

      • flash2 back pon..agak2la wahai admin..kesian wilma..x pasal2 kena tanggung dosa free.yela org tgok aurat dia…kena phamla wahai admin yg bijkasana….xpayahla di ungkit citer lama yg mngaibkan org…apela…bukan kecoh, tp bile org tegur tu terimala…ada baik buruknyee…pikir2kan….

  3. bknye nak kecoh..flashback same juga..kalu flashback bnd baik xpe…ni dr org xtaw jd taw…ape daaa,,bkn nk jd ustazah kalu stakat bg nasihat cmni…ni la kita asik ckp bnd lame je..kalu mcm pic ac mizal tu xpela nak flashback…

  4. salam

    ei kamu asal orang bagi nasihat ko panggil ustazah ke?ko ingat keje ustazah ni duk nasihat orang je?

    Sabda Rasulullah Sallallhu ’alaihi wasallam lagi yang bermaksud:“Barang siapa menutup aib seseorang Islam, maka Allah akan tutupkan aibnya di dunia dan di akhirat. (Hadis riwayat at-Tirmidzi)

    itulah guna nye tutup cerita lama orang..ha skarang kau nak panggil aku ustaz plak ke?

  5. saya rasa lebih baik remove..
    x salah kalo nak flashback..
    tp biarla benda yg elok2..

  6. lepas kawen dia trus retire…itulah kire ok dah tu.
    ade satu majalah, kemain dia posing ngan awie. mase tu awie dah kapel ngan erra. bila wartawan tnye dia, tak takut ke erra marah posing2 mesra, slambe je dia jwb, 'siapa erra tu nk marah2'.. zaman tu, erra wak dek je, xde plak diaorg perang2 mulut, twitter etc cam berlaku skarang ni (ala2 kes Fasha sendat & Tiz) siap wak statement paper lai, zaman tu masing2 pro, tak suke gembar gembur psl personal atau cari publisiti murah..ke gane?

  7. sy bangkang..jgn la remove…hahaha

  8. please remove..tak baik buka aib org..

  9. remove pls…rasa bertanggungjawab plak mintak admin remove…tq..

  10. mmm..remove je la..

  11. remove jer la…senang criter…hehehe

  12. gigiputihberseri

    remove pliz.tq :)

  13. terima kasih sebab dah remove…moga Allah memberi rahmat & hidayah kepada anda.Doa ikhlas daripada insan sesama muslim…:)

  14. Alhamdulillah

counter statistics