Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Foto Perkahwinan Pertama suami Irma Hasmie tersebar (2 gambar)

Foto Perkahwinan Pertama suami Irma Hasmie tersebar (2 gambar)

Jeng! Jeng! Jeng! Gambar perkahwinan pertama milik suami Irma Hasmie, Redza dengan bekas isterinye, Fara Diana  telah tersebar di internet. Sebenarnye bukan disebarkan oleh sesiape tapi laman web mak andam tersebut yang dah publish gambar tu sejak mereka kahwin dulu. So takleh salahkan sesape la. Kami publish pun bukan sebab nak aibkan tapi sebagai rekod. Heh. Lagi satu gambar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

31 comments

  1. perlu ke publish cter ni?? dh kire mngaibkan org dh ni

  2. what is so mengaibkan about your first marriage?
    Apa yang aib sgt. Kahwin. Bukan hal norish karman tu.

  3. irma lg lawo…tp mase wedding diorg..ex wife die attend la..xde hal la..cite lame ma…

  4. mesti irma lebih tau bende ni. ntahapahapa siap bersusah payah carik gamba lama org kawin ni watpe??. baik ganti puasa tahun lepas punya la, minggu dpn nak puasa dh ni

  5. bukan ke diorang ni model untuk syarikat redza… kan redza ada syarikat yang handle gambar perkahwinan dan macam2 lagi… diorang ni posing jer kot untuk dijadikan contoh gambar perkahwinan… agaknyer la.. wallahua'lam.. redza dan irma jer yang tahu…

  6. alahai..motif ape??bukannye irma kna madu pon..kepoh ar nk publish2 bnda dah basi ni

    • dlm rancangan soal wanita tvalhijrah redza ckp bahawa dia sejarah hitam seblm ni aku rasa maksud dia nilah ya.pasal dia pernah berkahwin sblm ni n irma pun mengiakanny.so aku rasa kalau dia org siarkn kisah lama irma ni pun x jadi kudis pun dkt irma sebab aku rasa pasal redza ni luar dalam dah irma tau kan aku rasa kalau redza ni suami org x kan nak di irma ni.pada aku lantaklah org lain nak korek atau cari apa cite pun sebab irma kan public figure so kalau boleh dia org akan cari berita2 yg hangat tapi cuma dpt berita ni aje kan.sebab irma dan suami x skandal pun nk dihebohkan.doakan je dia org berbahagia hingga ke syurga insyaAllah.

  7. yooohhooooooo cun irma lagi.asal kembang je muka dia kata pramugari.kah,kah,kah

  8. Audrey Hepburn

    everybody got their dark side. yang penting sekarang ni sudah insaf dan bertaubat. moga Irma bahagia bersama suami tercinta hingga ke akhir hayat. insya Allah…

  9. xkisah la pape pun..yg penting i bace gossip..

  10. semua manusia ada sejarah silam masing2. walau sekali pun gambar ini di ambil dr website wedding planner dr perkahwinan lama dia, awak tak sepatutnya mengeluarkan gambar ini. dia juga manusia biasa. kita tak tahu apa masalah yg terjadi dlm rumahtangga dia. kenapa perlu nak siarkan dan mengaibkan pihak pengantin lelaki..? itu pengalaman masa lalu dia. berapa ramai di luar sana yg kecundang di alam perkahwinan mereka. kita manusia biasa. salah ker kalau dia berpisah kerana mungkn tak bahagia dgn perkahwinan pertama beliau.. knp perlu bersusah payah mncari gambar suami irma hanya untuk mengaibkan mereka berdua? adakah menjadi satu kepuasan pd awak bila awak dpt keluarkan gambar ini? fikirlah.. kalau wedding planner dia nak keluarkan gambar suami irma.. rasanya dialah orang yg pertama akan keluarkan gambar tersebut semasa irma bertunang lagi sb byak koleksi gambar yg mereka ada.. tp rasnya dia berfikiran waras utk tidak berbuat begitu krn itu masalah peribadi masing2 dan tak perlu pun buat begitu. lagi pun bukan irma kahwin dgn laki orang!! fikir lah.. sebenarnya NIAT awak tu mmg BUSUK dan mmg bertujuan utk menjatuh dan mengaibkan irma dan suami serta keluarga mereka… apa yg awak buat ni melambangkan diri awak sebenar dan awak mmg suka melihat orang lain bertepuk tangan… tahniah lah sebab lahir seorang lg manusia yg tidak ada hati perut spt awak…

    • yuhuuuu setuju dgn kau 'anti mengutuk'.setuju sesangat .ambik kau kena sebijik.ini yang kedua selepas MURAI BATU manusia yang x de hati perut.

    • setuju ngn anti mengutuk, patut dieorg kene respek irma n suami. dieorg br je kawen, pastu blogger2 sume dok sibuk korek2 benda yg da lepas.. x baik tau. walaupon mereka da bercerai, tp sepatutnye dieorg kene hormati irma, redza n bekas isteri redza. napa nk publish benda2 mcm ni?? ni kire da mengaibkan dieorg n family2 dieorg la. bodo la, wat sesuatu x pkir..

  11. kesimpulannya korang jgn baca blo gosip…buat dosa jerr..

    • betull.. aku setuju sgt….tak pyh ambik tau langsung…lgipun diorg artis mmg kena faham la… klau tak mau jgn jadi artis atau kawin ngan artis

  12. ala biasa la laki bini kalo bercerai idup…mesti jd mcm nie…nie kes jelous la x hubby kawin baru…biasa la tu…aku tak kesah pun…kehidupan nie kan bermacam2 ragam….kita nie pun tak tau esok ke lusa ke jd mcm mn…

  13. aper la bangangnya.. yg menyebarkannya korang, bukak aib orang.. dunia ni pusing pusing situ juga.. tunggu la kena batang hidung korang.. bangang

  14. Perkara yg dah lepas…usah dikenang. Kalu dikenang akan meranalah diri. Jangan kita buka aib orang, supaya aib kita tidak dibuka oleh-NYA. Wallahualam….

  15. tang mana yang aibnya.. itu sejarah silam dia lagi pun dia kahwin secara sah bukan skandal ngn bini orang pun.

  16. betullah mana ada aibnya tak aib pun pada aku lah. x kisah langsung gambar ni tersebar sebab dia pun dah bercerai dah kan dan skarang jodoh dia yg kali ke2. bukannya dia suami org pun.dan sebelum ni pun dia berkahwin dan bukannya mistress ataupun dia ada hubungan sulit pun.biasalah irma kan artis org akan cari dgn siapa dia berkahwin dan so on.

  17. moga irma bhgia.. tak kira ngn sape jodoh kita.. smuanya dh tletak dan ttulis sejak di loh mahfuz lg.. pe2pun.. hensem redza nih.. ahakzzz!

  18. konon sebagai rekod! yg benarnya nk suruh rating naik ble org komen bnyk2 kat sini…!! niat tu nmpk terserlah…… alhamdullillah aku x jd warge keje mediamalayok…!!?

  19. ala…x kisah la ptama ke kedua ke tiga ke pat ke…yang pastinye diorang dh sah n dua dua pun sama cntik…sama padan…kalu aku…on ajeB)

  20. yang admin ni pun bangang sangat napa? tak reti nak buang artikel ni ? bodo no.. belajo sampai spm ker?

  21. alaa…. dorg ni copy paste berita ni dr Murai.com. berita ni mggu lepas dah tsiar kat website tu.

  22. ak tgk blog ni,tuan tanah blog ni suka post bnda yang suka mengaibkan orang then suka ckp perkataan yang xsopan..perlu ke publish benda2 camni??klu tuan blog ni ada sejarah hitam and satu dunia xtahu citer ko,tup2 ade orang publish hal idup ko yg lepas2,pa ko rasa…pikir la skit before nk aibkan maruah orang…klu tau pon xyah nk publish dlm tenet..ckit2 nk publish dlm blog..mcm blog tu hebat sgt…orang yg bc n sokong psal gosip tu pon 2×5 berdosa besar…

  23. sibuk je ko ni nak aib n org…..

counter statistics