Friday , October 31 2014
Home / Pelik / Gadis-gadis di China bunuh arnab dapat wang lumayan

Gadis-gadis di China bunuh arnab dapat wang lumayan

Kami memang sangat emosi apabila bab-bab penderaan terhadap binatang tak kira sama-ada haram ke halal ke yang boleh makan atau tak. Kes terbaru yang semakin menjadi perhatian apabila sekumpulan gadis-gadis dari negara China bertindak merekodkan video pembunuhan arnab-arnab secara menyeksa sangat men’disturb’ emosi kami.

Apa yang menarik dan pelik, mereka dibayar apabila mereka membunuh arnab-arnab tersebut! Terdapat kumpulan-kumpulan yang gemarkan “Killing Fetish” ini membayar mereka seperti elaun setiap kali mereka rekod video tersebut. WTFFFFF! Mereka merekod video tersebut dan ‘burn’ ke dalam DVD sebelum ianya dijual ke luar negara. Gila babi insane!

Please please please, kami bagi amaran TIDAK BOLEH DILIHAT OLEH IBU MENGANDUNG ATAU YANG LEMAH SEMANGAT.

Sumber gambar,  MOP dan video, China Hush

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

23 comments

  1. Salam .. saya dah tngok awal gambar2 ni di tempat lain … :) nampaknya gambar seksi nih memang laris … :)

    • asl lah bodoh sgt dye nih nerake tmpt ko ….. x de otak bdo..ALLAH bg akal kat kepala
      dye nye akal kat bontot bodoh nye….. aku dpt ko aku bnh jew !!!

  2. john dengan labunya

    Mana tak kena BALA ALLAH di CHINA, makan mcm2 binatang..menyiksa binatang & lain2 lagi, salah satu bencana yg melanda di CHINA banjir besar, ribut taufan, gempa bumi & etc

  3. sedih.
    apelah salah binatang2 nih?
    manusia dikurniakan akal, tapi bertindak lebih teruk drpd binatang yang sememangnya x berakal -_-"

  4. cute laa arnab to . tapy awad laa bodo sgt depa ney py seksa smpai maty . ish2

  5. nape mcm ni????zalim sangat…

  6. nerakelah tempat pling sesuai bgi diorng…

  7. org2 cina yg originally dr china paling trok d dunia…smua ade masalah mental…bagi sye hnye org cina d malaysia je yg paling normal&x gila mcm org2 china ni…

  8. ni kat Jepun aaaa…last sekali dia ada cakap "jaa ne" tu bahasa jepun~

  9. Que Rizuwan Mahrop

    hurm mase kochik aku suka seksa ikan hehehehheeh aku cucuk jarum aku gunting ekor huhuhuhu mase kecik kan nakal bile dah beso tau ler fikir huhuhuhuhuhu kenape je lah arnab tu buat je satay kan bagus….

  10. Tak ada perasaan kasihan langsung.Nanti arnab tu dtg dalam mimpi diaorang dalam keadaan negrikan(PADAM MUKA)…Biar tuhan aje yang balas perbuatan diaorg

  11. apalah salah arnab ni..bodoh betul sape yg bunuh arnab ni

  12. kafir laknat

  13. maknusia semakin sakit otak dan mentel.kembali ke jalan yang benar. AL'QURAN DAN HADIS.

  14. harap rupa

    aje manusia tapi sifat macam syaitan…

  15. kejam! T_T takde perasaan langsung!!!kejam!kejam!tak berhati peerut!!!:@

    • salam saya sudh tengk vedio tu
      dia ni tak waras betul la
      dia ni dasah gila
      :'( kesian aranb tu

counter statistics