Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / gambar Abang K, tunang Umie Aida

gambar Abang K, tunang Umie Aida

abang-k-umie-aida

Agak sukar juga hendak menjumpai gambar abang kesayangan Umie Aida ini pada posisi gambar yang lebih mesra. Namun penulis sajikan kepada pengunjung gambar Abang K ketika majlis pertunangan mereka tempoh hari.

ps: Gambar telah ditouch-up, sebenarnya muka abang K agak menggerutu.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

13 comments

  1. mcm dato K siti tu..haha…poyo r umie ni..

  2. x kisah aaaa huruf apa pun janji bahagia..hehhe
    Kebetulan kot rupa cam Datuk K.. well klu umi yg jupe lu atau kawen lu sblm Siti for sure org kate gtu gak erk..
    aku punye Abang M hehehe…(cbuk plaks)

  3. Kenapa aku rasa cam nak muntah2 ajer ni…. salah makan ke atau…

  4. memang poyo pun..

  5. hahaha..asalkan kaye n ade pgkt n name sume jd..cube xde ape2..xde nak nye umie aida tu…hahahha..poyo je…

  6. MUKA DATUK K UMIE..2 KALI PANDANG CAM ORG MONGOLIA..EHEHE ,APA2PUN TAHNIAH DAN SEMOGA CEPAT BERNIKAH..KEKEKE

  7. Ini masa Dato K muda2

  8. Dato K…lagi encem…serious

  9. Tak per ler kata umi buruk2 pun abang sendiri…
    walaupun sekali pandang ibarat beauty and the beast tapi tahniah buat umi…

  10. muka dia cam pakai botok je

  11. ini citer betul ni nk btau..minggu lepas aku pergi kursus kawin kt KL..slh seorang penceramah adalah seorang ustaz yang ada pertalian darah dengan seorang artis malaysia yang popular.memang sume staff kat situ tau dan kenal sape ustaz tu..masa tgh berceramah tu, ustaz ni pun btau…dia kenal sgt dengan Datok K tunang umi aida ni..dia btau Datok ni orangnya"lemah lembut"…aaaww….bukanlah nyah tapi sifat dia macam tu..lembut je..sebab tu la kut umi aida berkenan..tak ganas..lembut macam pompuan..tak gaduh2 kl dapat suami "lembut" aje..

counter statistics