Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Abby melekat weh!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

32 comments

  1. apsal yg sakit ati ngan abby semua yg dia buat semua tk kena? ada masalah ke???

  2. biar ar, sesekali nak jugak dia 'bersentuhan'… Korang ni, mana dapat la gambar ni, kesian Abby, kesia gak kat pakar motivasi ni. Tak disengajakan tu… huhu

  3. ala…nsbs!!ko 2 abby ke?sdara abby?hahaha..mayb sbb tu ko backup dia…
    ala…lek r….mmg gambar dia pergh!!timbul la..rasa nak nyotnyot..hahahaha….mst keras tu..main gesel2 lak..hahahaha

  4. Tak perlu dibesar-besarkan perkara remeh…

  5. alaaa..bkn sngaje pon… kdg ble kte nk gambar msti de gak post2 yg x sngaje… btol X? pesal laa yg si 'akal' 2 skt ati sgt…. klu ko de 'akal' gna laa 'akal' ko 2 tok ber pkir… npe abby 2 de wt ko skit ati ker?

  6. hahaha..pakar motivasi plak tu,..tu la yg gatei tgkp gambo rapat2 tu wtpe..tp ceramah unsur2 agama..tp yg gatei tgkp dgn pompan yg xde hbgn rapat2 nape..tahpepe..sndr salah n gatei..hhaaaaha

  7. alah..aku ckap pasal toot dia..tidak kpd pose dia..ko tu y xde akal wahai geram nyer…geram tul aku…hahaha
    dah mmg gambar dia ada timbul..suka ati aku r…

  8. kO nie AKAL..
    xbaik la aibkan Org..
    kalO xtaw pape jgn nk main ckp je..
    sO gunakan AKAL anda tue sebaik2nyer kay..

  9. kepada 'AKAL'…sebg rakyat m'sia yg penuh adat dan nilai bahasa budi pekerti yg tinggi…baguslah kita b'budi bahasa sikit kalau nk menulis atau nk meluahkan…dan seandainya sy nk back up abby pun tk ada menyusahkan hidup awk..kenapa ada masalah ke???renung2kan …

  10. KECOH BETUL LA MEDIA MALAYA NI BUAT MALU ORG JE

  11. kasian abby…mungkin dari gambar jer tengok camtu…lagipun yg tersentuhpun yg coli keras.bagilah peluang abby untuk lepas dari sengsara hati..selami lah wanita yang dah punya pangkat j apa lagi ada..hanya org yg faham akan keadaan yg di lalui abby yang ada keluarga yg pernah lalui fasa begitu..

  12. ala….aku stuju ngn akal…
    utk biarlah rahsia..dia dahpun lepaskan sengsara hati ngn zul..haha..anak ikan dia tuh…..
    pd nsbs….akal tu ckp mmg r ikut hati..tp ko tuh…ayat dah salah…mmg ko xnyusahkan dia…tp ko komen balik ayat dia tu..mmg la dia balas balik..aduhai….
    n..abby mmg pmpuan gersang…hahahahhaa

  13. ha…apa y aibkan orgnya?
    aku nak tya..sapa taruk gambar ni kat sini?
    hahahaha…lau xde org taruk..xdenye aku tgok n kasi komen..hahahaha
    n apa aku ckp bdsarkan apa aku tgk..dah mmg tmbul..xkxn aku nak ckp..weh..xde pape pun kat baju dia tu….hahahaha

  14. tp kan…tgk byk kali..aku rasa 2 bkn toot dia la..hanya lipatan kain baju y secara kbtulan terbentuk kat situ..hmm…x mustahil….
    so aku sniri dah cnfius….mayb lipatan baju 2..hehehe…
    (so aku kene r ckp camni…sbb org malaysia ni suka org puji2 n ckp bnda y memuaskan hati org..even kene tipu…hahahaha..sbb xnk improve)

  15. respek r lu bro..hahaha..btul gak apa lu ckp 2…

  16. Memang betul pun apa yg Media Malaya ckp

  17. x de keja lain ker, nk cari silap org je. bawak2 le brtaubat.

  18. kecoh la korang ni..mmg la gambo tu deme rapat2 mcm tu..tp yg berkedut yg baju tu sbb lengan laki tu rapat sgt..mmg la x ptt bergambo rapat2..ni mesti abby yg gatei..hahaha..dh nk bergambo cpt2 rapatkan bdn..xbleh ke bergambo dgn jarak sket..tu la die gatei!!

  19. aku SETUJU!!!!!dgn AKAL n oit!!

  20. btOl lar kO nie BODOH..
    Ops!! terlepas sudeyyy

  21. LOL !!! tp mata aku nmpk cam Abby tu dok blakang, lam gambo mmg nmpk gtu heheh… positif beb!!

  22. bluerkk adalah abby..hahaha..atau spupu spapat dia…cewh!!
    PTUIHH!!!!!hahaha

  23. gmbr trick..biasa ar tu

  24. mana tau bersentuhan? kekadang klau org berdiri kat belakang, tp dlm gambar nmpk mcm bersentuhan..ni msti abby berdiri kat belakang xrapat pun, tp bila da tangkap gmbar nmpk mcm bersentuhan..positif la sket..sb penah jd kat aku..

  25. aku bukan suadara abby….aku tade pertalian darah dlm keluarga abby….aku nak backing die sebagai saudara semuslim….

    sudah-sudahla tuh….wahai penulis blog….tlg la…korang semua nih mmg tade keje ke?mmg nak dosa free je…kalu iyer pun naik naikkan rating pembaca blog….perpada2 la sket….kalaulah anak abby tuh pandai membaca n membuka internet….apa la perasaan anak die agaknye….

    kalu korang semua nak lagi senang….cuba korang bayangkan….mak korang ?sudah2 la tuh…..

    arap2 dosa kalian….dosa si penulis entry post nih akan di ampunkan…

  26. alah…haha..kalau anak bdia pandai main intenet?
    dia akan ckp.."mama..udah2 le tu…jgn jd artis lg…x snonoh…sbb kalau bukan kita y bukak aib sniri..sapa lg?sbb tu org lain brani bukak aib kita…jom..kita cari keje halal ye mama?"

    hahaha…lg satu..aku masa aku blajar kat USM dulu…ada ustazah ni bgtau…gergambar dgn org bukan muhrim dah dikira berdosa tau…aku just copy je apa dia ckp..hahaha..sbb masa tu dak2 kelas aku tanya hukum bergambar dgn boiprengirlpren..hhaaha

  27. WOIIIIIIII….BUKAN ABBY LA YG MELEKAT TAPI DIA BDIRI BLKNG CKIT N' SPARUH LENGAN DIA D BLKNG LELEKI 2…EMMMMM 2 PN TARAK PANDAI TGOK KA???????????????????????????????????

  28. so what manusya idiot!!!mau gado?nak jumpa mana?tongong!!!!
    ko tu sdara abby..atau laki simpanan dia r tu kan?hahahah…stupid people la u…so damn bullshit!

  29. ini gambar betul atau gambar edit?

    • Jangan jadi bodoh yg remeh temeh d heboh hebohkan,ni le dia kalao cakap marah,kalao tak d cakap ?dlm dinia ni apa yg tak boleh d buat,yg tak meliwat pon boleh buat jadi peliwat tauuuuu.

counter statistics