Thursday , October 2 2014
Home / Dunia Artis / Gambar Adi Putra tak pakai baju

Gambar Adi Putra tak pakai baju

Agaknye promosi filem Haq sampaikan Adi Putra sanggup tak memakai baju tayang bodi kentalnya.  Bukan gadis yang meminatinya, takut nanti mak hayam-mak hayam yang kejo.

Gambar penuh selepas ini.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

34 comments

  1. very the photoshop la….kulit jadi sgt smooth mcm kulit pompwan

  2. kesian kat dia..
    ingatkan artis pompuan ja ..
    artis lelaki pun desperate gak..

  3. geng nnt kta belikan dia bju tdur ek??hehehe,,,
    http://bit.ly/eGtnvK

  4. bayar mahal beb, mestilah sanggup bergambar cam tuh! anyway, dia tetap lawa n handsome…

  5. cian kt artis ni xde duit nk beli baju…mrlah kite spakat derma baju kt artis ni…

  6. ~…fuhh…sexylh…myhero….:)….nplh,,,dia da kawen…:(.!…body cmni br best…nk tyg….takat krus mldi…xde "feel"@nafsu…nk tgk…..ngeeeeee

  7. fuhhh…sexynye myhero…nplh dia da kawen…:(…body cmnilh…tayang dari krus melidi…xde nafsu@"feel nk tgk….i loike the bbir….aduuuuss…:D

  8. ermmm.. x tido mlm pas nie..:-)

  9. ansamboynyeeee,,,,,,,,,,,,nnt sya belikn dia bju tdurek;) http://bit.ly/eGtnvK

  10. fulamak!!
    bez body tu..
    haha

  11. macam keras je pose, kaku semacam je Blog Bebas

  12. poyo je nk TAYANG2 SUME..TANGGAL SUME LG SNG..BENGONG!! GAMBO EDIT LAK TU..WAKAKKAKA

  13. seyes photoshop..

  14. mak suker noks..merembes puks mek ni tgk..

  15. mcm2……….

  16. Tolonglah kementerian penerangan dan kk.. garis panduan pakaian artis dah ader kan…..pak menteri…..tengok2kan artis malaysia nie….adusssss…

  17. tough! gud luck adi putra

  18. wah, feymes foto I. ehem2, I mmg da kawen and I syg bini I taw. jgn porak-perandakn rumahtangga kitorang.

  19. Alaaaaa…. Yang atas nie sumer hipokrit belake, sah sah searvh kt google "adi putra shirtless" ke "adi putra seksi" ke ape ke… dah niat nk tgk kn?!! Tgk dediam sudehh…

  20. kalau dikatekan aurat pun dari pusat ke beberape inci kebawah tu je yg didiedahkan tu pon nk kecoh , yg artis pompuan pulak tinggal beberape inci pade tubuhnye je yg di tutup tu ape kes pulak? bukan ke garispandu tu patut fokuskn pd mereke gak, ini faizal tahir bukak baju sikit dh di gam artis luar voer the limit di biarkan. berat sebelah x pernah sudah

  21. putera idaman malaya.yang pompuan xpayah nak jeles sgt.sbb korang punya balak memang xensem mcm adi.kepada WANI,nama pun gambar xpakai baju.ni bkn pasal miskin baju BODOH..biol btol minah ni.xmau tgk,g main jauh2.byk bunyi pulak.sekali aku bagi penampar,biol jgk kang..

  22. sah artis gay

  23. bestnya blh wat gmbr lancap

  24. :p:)^_^:$ badan blh coool tapy muka msh ngantengn aku donk

  25. betul-betul tuh:)

  26. cair doh.. :p

  27. damn adi you're sexy as f***!!
    -a fan from the Philippines

counter statistics