Saturday , April 19 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Aduhai Dynas Mengandung

(Gambar) Aduhai Dynas Mengandung

Aduhai si Dynas, kami tahu’lah awak sedang mengandung. Tapi janganlah pakai pakaian seperti ini.

5

4

33

23

13

Terima kasih kepada The New Straits Times Press kerana mengambil gambar artis ibu mengandung seperti ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

22 comments

  1. over la plak dynas ni

  2. HARAM JADAH NYA ARTIS. SEMUA NAK TUNJUK. SARUNG TETEK PUN NAK TAYANG, PERUT, PAHA DAN APA LG NAK TAYANG. APA KATA KO BERANAK NANTI KO WAT SIARAN LANGSUNG TUNJUK BAHAGIAN ANAK NAK KUAR TU SEKALI. AKU CABAR KO. TAK ADA MARUAH TOL

  3. klu blh try..best gak ni

  4. memang lawa..tapi layak tuk tontonan ur hubby kat katil tu..not for public..hubby u tak cakap apa2 ke?….berdosa ooooo….jawablah kat sana…kesian ko dynas….
    astaga….

  5. Kan cantik kalau Dynaz ikut gaya Erra.Tak la..sakit mata tengok….hehehe.Orang mengandung ni lebih seksi daripada orang yang sedia seksi la

  6. warghh ketiak berlapis!!!!
    aku tamau makan kuih lapis utk breakfast lagi!!!

  7. Astarghfirullah Hal Azim…Kak oi..org waktu2 perut memboyot ni banyak2 la beramal ibadat dan selalu la amalkan surah2 Al-Quran supaya dipermudahkan bersalin,dpt anak sehat n dkurniakan anak yg soleh n solehah…Bukan banyak menambahkan azab siksaan dalam kubur…Hope akak dpt anak soleh la ye supaya blh mendoakan kedua ibu n bapa nyer kelak…wslm..

  8. alamak seksinya…

  9. bese la, ragam org mengandung,
    time pregnant kan panassss… rimas..loya..
    hehehe

  10. geli tgk tiak dia..hik³

    more sins plz!

    ~whatever~

  11. Pinkteenlina0102

    Haiyerr… Kalau ngah ngandung, tak leh pakai ketat2 dan sexy2. Nanti baby kat dlm tu leh sakit.. Tgh ngandung lain drpd tak ngandung..

  12. kak dynas tahniah sbb nk dpt ank x lme lg….snoknye… tp 1 je pesanan sy,blik la ke pangkal jalan…. allah murka dgn wanita yg berhias tok public…. hop u understand what i mean it… utamakan suami dlm smua hal…

  13. tabik springg laa

  14. stupid cupid!!!

  15. ahks……

  16. Takziah! Akhirnya baby dlm kandungan itu meninggal, harap2 Dynaz insaf dan besabar, xde rezeki, yg pasti ada hikmah di sebaliknye…..amin

  17. Berdosa tau sumpah2 org..Biarkan lah dgn identiti org lain..semua org tak sempurna..So harap org yg telah memberi komen yy tak membina tu sedar2 la diri tu da ok ka tak..?

  18. seksi giller dynas????? mentang2 mengandung nak pkai pakaian seksi lak?

  19. dynas ni……….x malu ke……….?

  20. is..geram jgak…tgok.. bahayatu…

  21. rasa nk main je ngan dia… ppuan msa prnt la kuat seks…. slalu nk main je…

  22. kalau main ni syok

counter statistics