Thursday , September 18 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Akma Hisyam Seksi di Krabi, Thailand

(Gambar) Akma Hisyam Seksi di Krabi, Thailand

akma-hisyam1

Akma Hisyam merupakan pelakon di’dalam drama komedi “Di’bawah ketiak isteri” di saluran Astro Prima. Lagi gambar Akma Hisyam bercuti di Krabi, Thailand selepas ini.

akma-hisyam2

akma-hisyam3

akma-hisyam4

akma-hisyam5

akma-hisyam6

akma-hisyam7

akma-hisyam8

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

29 comments

  1. buat malu orang islam!!!baik ko pegi negara yahudi sana!!!sah sah ko tak solat ni!!!

  2. Selamba ambil gambar pakai spend je.. Itupun kalau pakai..

  3. ko tk bleh pakai short ke akma.! one picture speak a thousand words.

  4. blahla….bajet best pakai bikini…..mampus nanti neraka lah ko!!!!bodoh!!!!

  5. fuyo!!!!!!!….bagus giler awak ni….seksi maut….

  6. akma hisyam ni sapa???

  7. ntah apa2 ntah pompuan ni..

  8. sbb cantik la dia wat cmtu.nak cepat femes la tu

  9. cantik siut…..

  10. body shape memang cantik dan mustahaknya,original!!

  11. urm… tak perlu berpakaian mcm tu… biasa2 saja dah la..k?

  12. saya pernah satu sekolah dengan akma ni masa sek menengah..dia tak berapa pandai dalam pelajaran tapi memang gila glamer..dia sekolah kat kluang,johor.just saya nak cakap dia sangat memalukan sekarang ni..dulu takde lah teruk sangat..tapi sejak dah dok kat KL ntah apa2 budak ni..
    dulu orang panggil dia mai coz nama penuh dia maizaitul akma..harap dia berubah..makin teruk budak ni..

    • well..dulu lain sekarang lain…entah apa-apa ntah..giler glamer la tu…n nak perhatian kat orang..tak payah sokong aktres mcm ni..ni comfirm suka kacau laki/bf org..ko kacau laki ko siap..

  13. x tau mlu
    sexy gler banggang
    name sdp gler tpi
    prangai cam smpah

  14. its nice. its fashion. akma has a trend and fashion unlike u commentors and the admin! haha!! so boring so many restrictions! bukan nyer dia tunjuk tetek ke pepek dia pe. korang ni cam takde kerja langsung. nak gossip ni semua dosa tau. biar lah dia tanggung dosa dia. yang ko sibuk2 asal lak.. siao!

    • binngai la ko?adakah maruah pmpuan tu hanya terletak pada tetek dan pepek?kalau macam tu ko keluar g shopping complex pakai spenda n bra la…ada beran?

  15. blom tgk kat facebook dia lagi…bersepah, siap yg tayang pusat tindik pun ada…

    bodoh rupanya budak ni (thanks for the info lana lane)..aku ingat pandai sgt..rupanya bahalol..dok bertekak dgn aku pasal agama, padahal diri sendiri mungkar…elok la tu, main2 pasal agama…idup pun atas org sponsor, sudah la..jgn berlagak suci…naik loya tekak aku tgk artis gedik mcm ni…takde la hebat mana, tapi mewah atas air peluh org lain…(mcm la suara tu sedap sgt sampai nak buat recording kat Jakarta)…perasan sorang2 la…sampai masa diri tu tak laku, baru la insaf agaknya…

    skrg ni, pegi la 'tadah' kat mana2 laki kaya…sementara tgh hangat..

  16. hahahah..cian..look at the 2nd picture..she breast …ketara la cuma colinya saja yang besar..cian…

  17. hmmm…..
    ntah ler….
    ckp pown xguna….

  18. mind ur own business

    well, korang tak kenal dia macam aku kenal dia, dia memang baik, apa salahnya dia pakai cam tu? dia pergi diving ajer, tak kan nak suruh dia pakai tudung dengan baju kurung, apa yg dia pakai, memang patut la kena kat tempat dia. aku bukan nak cover untuk dia ke apa, tapi aku memang tau dan kenal budak ni, dia memang baik, memang paki seksi, tapi kalau korang fikir, kalau pakai seksi, senang nak bawak ke katil, tu salah korang la. kolot la pemikiran cam tu.

  19. macam cibai…kena denagan tempat p*** mak kau!! nak dive pun pakai la short ke…ko x penah dengar perkataan aurat ke? kalau nak kena dengan tempat pakai mcam tu..ko pergi duduk kat tempat yang bukan tuhan buat…ada paham…??

  20. betul2!!!!!!!!
    dive ke..
    lemas ke..
    ko mampus ke..
    ingat tuhan le…
    ko ingat ko kenal die baik leh pakai seksi2 cam yahudi?? hanjing!!
    mak bapk die memng x ajr agama.. ajar moral yahudi je..
    masuk yahudi je baik.. buat malu islam…
    aurat artis memng sehina2 khinzir skunk nie!

  21. ishishish….org pakai baju ni ngan sluar…dia pakai baju ni sajer jer….

  22. pesal le masa tu x tsunami ke… xble aaaa sbb ciann plop org2 yg x berdose..ampun2

  23. pemerhatisemasa

    la??
    per y seksi nyer??
    x seksi pon…

  24. TIDAK CANTIK MACAM HANTU

  25. KAIAU ORANG KATA AWAK CANTIK GILA SEX LA TU

  26. TENGOK BERPAKAI AWAK TU MACAM ORANG YANG TIDAK ADA BAJU

  27. Ish..dia bkn pki spenda.tp hot pants la.nk wt cmne..kta kutuk beriya pn bkn dia bca..doakn yg baik2 bt dia..smoga bubh dia t..

counter statistics