Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Gambar aksi atas katil Aaron Aziz & Maya Karin

Gambar aksi atas katil Aaron Aziz & Maya Karin

Gambar supa huge, click untuk besar dan jelas.

Baru saje sajikan gambar Maya Karin bertudung pada entri yang lepas. Rupenye kami difahamkan gambar Maya Karin bertudung tersebut diambil ketika majlis pelancaran filem Ombak Biru lakonan Maya Karin dan Aaron Aziz sebagai pelakon utama. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

19 comments

  1. adus.. kejap hujan kejap panas

  2. aduhhh.. baru semalam puji pasal pakai tudung tu.. hari ni? ermmm.. pengarah nak camtu ek.. nak wat camne ek..

  3. pergh..ombak biru tu…harap2 pengarah x mengecewakan peminat novel ni

    Hikayat Lubang Najis: Orang Melayu Mesti Baca!!!!

  4. Woi seksinya, bahaya2.. kan silap jln pulak..

  5. ombak biru ker ombak rindu?? klu tjuk novel die ombak rindu..mmg cte nvel tu byk di rnjang pun tp dlm ikatan suami isteri la cuma yg dlakonkan ni jer pelakon die bkn suami isteri..

  6. bengong..xyah la smp nk berlakon mcm tu..xde maruah! ceh

  7. hai kak..xkan pakai sebab watak pakai tudung sampai cari cikgu agama semata2 nak 'belajar' pakai tudung tapi bab berlakon berkemban xnk plak belajar dgn cikgu agama elook ke x..ish3 pelakon skrang….pttlaa laki hang duk tinggalkan hang….nk sgt kawin dgn omputih konon leh ar ajak cara suami islam tapi diri sendiri pn xbetul….

  8. kalau islam tu,buatla cara islam.artis zaman sekarang apa nak jadi,buat malu je.

  9. sama mohon petunjuk Ilahi…moga diampunkan kesalahan lalu

  10. ni maya karin ke lisa surihani?

counter statistics